dimarts, 24 de juny del 2008

Nit de Foc i Petards












8 comentaris:

Anònim ha dit...

Preguntar per al regidor ll. oliva:
és veritat que l'ajuntament fa anys que veta la realització d'altres fogueres? ho pot fer?.

Bon estiu a tothom.

Anònim ha dit...

Bones Tardes, aqui la Mamba,
Segons tinc entès l'ajuntament de talarn nomès a fet una foguera i les altres que es feien en el poble les organitzaven els veins, centralisme o molta cara? en la majoria de municipis es una festa que es monta per barris, com sempre Talarn es diferent!!! però si es paga la coca i el cava en una foguera també es podria pagar en totes...
En el referent al tema de la foguera desde l'ajuntament i alguns veins amb molta cara sempre s'ha intentat afavorir la mateixa foguera( la de la plaça dels arbres) i com que es competència de l'ajuntament donar permís o no per a encendre foc aquesta nit doncs es millor no donar-ne i segur que tots acudeixen a la mateixa....
Una abraçada serpentina per a tots..
La Mamba

Anònim ha dit...

La foguera de la Plaça del Castell, per la meva memòria, es va celebrar durant 34 anys.
Va ser l’actua’l alcalde que ara fa 4 anys, es va negar a donar permís per fer la foguera i els veïns van fer l’últim sopar.
Aquest any, es va demanar al mateix alcalde taulells i cadires er fer un sopar els veïns de la Font de Caps, el resultat va ser que es va anar a buscar els taulells, sols ens van deixar 12 i les cadires les va portar cadascú de casa. Cal dir que l’any passat aquest Sr. alcalde va comparar 250 cadires amb els diners de tots els veïns.

Anònim ha dit...

Bon dia, aqui la Mamba;
La foguera de la plaça castell es va començar a deixar de fer quan l'alcalde era el senyor Ramón Erta, que com tots saben es un inadaptat socialment... El senyor Erta juntament amb el senyor Salazar, unaltre de bo, són el primer esgraó de perque talarn està ara mateix on està... ells van començar a sembrar la llaó de l'odi entre els veins i anar escampant l'únic que saben dir; Mentides, ja que els interesava tenir el poble fragmentat per així poder fer la seva. Senyor Oliva; que l'actual alcalde ha anat seguint els passos de l'anterior? Si. Que tota la culpa es seva? No, va tenir uns bons mestres!!! Però la pregunta que li faré ara, i no cal que me la respongui, sinò vol, crec que ens pot ajudar a molts a coneixer el poble i els seus habitants!! vostè creu que l'assessor o advocat de secar que han tingut tots dos alcaldes ha tingut alguna cosa a veure en la seva posterior actitut? ( i no sigui polític amb mí i em digui que vostè no coneix cap "assessor" que segons em van explicar pel poble es de domini públic)
Una abraçada serpentina a tots, M* una abraçada enorme
La Mamba

Fontdecaps ha dit...

Hola a T@ts !!

Manba, la teva opinió es tant interessant i respectable com la de qualsevol, advocats, ex- alcaldes, etc...
Però la teva opinió de caire personal sobre altres veïns de Talarn, te la pots estalviar, aquí poden jutja i/o aplaudir els actes, però no a les persones...
recordo que tu també tens la pell molt fina i un cop ja et vas enfadar per un comentari meu...
D’altra banda la força d’un poble no la te un alcalde o un assessor, si no que som els veïns i veïnes els que poden fer canviar les actituds ficant de la nostra part per ser un poble acollidor i mes social..

Pel que ser, els únics que van demanar fer un altra foguera van ser a la Font de Caps i els i van negar, seria interessant que algun veí ens comenti els arguments del ajuntament, per negar la foguera o no deixar-los les cadires. Senyin-nos a la realitat, sense especulacions..

Anònim ha dit...

Bones Tardes, aqui la Mamba;
joan p ,no se sinò m'he expressat gaire bé, però el que feia era el seguent; el senyor Erta i Salazar havien estat dos personatges públics de la vida de Talarn durant 8 anys... Llavors, com tú dius, es la meva opinió desde el punt de vista de dos personatges de caracter públic., mai m'he ficat amb les seves vides privades....cosa que quan ells van estar a l'ajuntament si que ho van fer, amb la gent que estava a la oposició i amb els seus familiars!!!
En quant al teu comentari i la meva pell fina, jo mai t'he tractat amb el to despectiu que ho vas fer tú...però deuen ser dos tarannas diferents,per sort.
I sobre la força que pot tenir un "assessor"( per dir-ho d'alguna manera)sobre un alcalde mediocre e influenciable pot ser impressionant i sinò de qui es va copiar el senyor Erta la mítica frase en un ple " Això ho deixem sobre la taula", tira d'hemeroteca i ho sabràs...
Una abraçada serpentina, i felicitats pel teu sant....
La Mamba

Anònim ha dit...

Bones Tardes, aqui la Mamba;
joam p. no se si ets tú el que té alguna cosa personal amb mí, però quan et derigueixes a mí noto un to dur en les teves paraules ( prèn aerored, t'aliviarà).... éspero no ser una molestia en aquest blog i que et quedi clar que jo sempre que he opinat sobre algú mai ha estat de caire personal, sempre he opinat quan aquesta persona a sortit a la vida pública....
Ara m'agradaria fer-te una pregunta, mes que res per a canviar de tema, que n'opines sobre el que he escrit en l'article "camí dels horts"? M'agradaria que et mullessis joam p!!
Una abraçada serpentina a tots!!!
La Mamba.

Anònim ha dit...

Corregint el meu comentari anterior, tot i que m’han dit que ja faran un comentari al respecte del tema de la foguera de la Font de Caps, de com va anar la sol•licitud, he de corregir, que es van demanar 12 taulells i 100 cadires i ens van deixar 10 taulells i els cavallets.
També he de corregir en part, el tema de l’alcalde que per primera va denegar la foguera de la Plaça del Castell, aquest va ser al juny de 2004 i en aquell moment l’alcalde era el Sr. Erta, però no oblidem que aquesta segona alcaldia del Sr. Erta, va ser gràcies al suport dels vots de CiU, ja que van ser tots dos grups, el PSC i CiU quins van presentar la moció de cesura al govern d’IMT. I a més no oblidem que aquesta, estava motivada per falta de transparència i rigor polític.
No voldria ni ser políticament correcte, ni deixar de contestar a ningú, però voldria dir, que moltes vegades al•ludim a les paraules com coses que se les endur el vent, però a la fi, les paraules queden i crec que els insults, ni en l’àmbit públic, ni en el personal, ajuden a res en el terreny del positiu.
Manba, Jo no sé a qui et refereixes quan parles de la persona aquesta, tant influent en tots dos partits i durant tant de temps i la pista que ens dones,no m’ajuda per poder cap tipus de comentari concret al respecte.

No he pogut contestar abans.