dijous, 17 de gener del 2008

Cartell de Sant Sebastià




Aquest es el cartell i programació de la festa que el nostre ajuntament a fet per l'aplec de enguany, sense voler entra en consideracions estètiques (sobre gustos..)
Crec que per ser un nou equip de govern, les idees son molt escasses i caduques, no dic res de nou vist aquestos mesos de govern municipal.
Aquest cartell tant sols esta ficat a les mateixes portes de sempre, ja es veu per les grapes rovellades, i sense fer reso per la resta de la comarca. Es com si Talarn fos un gran dormitori dins d'una illa deserta, una llàstima.
Sort en tenim que les colles ja venen amb la gresca incorporada però això no vol dir que la nostra reputació de poble on es fan les millors festes esta anys lluny de la realitat.

Que el desanim no s'estengui mes..... aquest diumenge farà un dia fantàstic per anar a menjar una bona paella i gaudir del Sol, del Foc, dels b@ns Companys de colla.... i tot regat amb un bon vi de la conca... que mes es pot demanar..

ens veiem a l'aplec

2 comentaris:

Anònim ha dit...

dir equip de govern, tants sols es aquest cas és una frase feta.
Falta equip i falta govern.
Però no tants sols per fer, si no que per voler fer o per tenir el més mínim d'iniciativa. però que ens esperavem d'un alcalde fora del poble, d'una tinent d'alcalde que no sap on és ni on va i que galardonava d'una oferta de treball a canvi d'anar a la candidatura dies propers a les eleccions, d'un tercer de llista que de temps i feina no en va gens sobrat i d'un quart que tot sovin demostra que de Talarn en té ben poc i que dediaca tot el seu temps al Consell Comarcal.

Fontdecaps ha dit...

Dir equip de govern es per que legalment son ells els responsables.
Estic completament d'acord que falta projecte i idees.
Amb la situació individual o personal que estan els membres del govern no me interessen en absolut, tant sols me interessen les iniciatives que portin a terme o la falta d'elles.