divendres, 17 de desembre del 2010

De Nadal a Reis


Les festes de Nadal estan a tocar, l'Ajuntament de Talarn i Grimpada Aventura i Lleure organitza per segon any consecutiu l'esplai de Nadal per tota la quitxalla.
L'entrada es gratuïta, però agrairem que envieu correu a fontdecaps@gmail.com confirmant assistència, així podrem organitzar i adaptar a les edats dels participants tots els jocs i tallers que tenim preparats.

Aquest any tenim un munt de novetats, la primera es el lloc, ens traslladem a la sala polivalent, un espai mes gran, on podrem jugar amb mes comoditat. 

El dilluns 3 vindrà un Patge Reial per entregar-li la Carta dels Reis, com que t@ts ens em portat molt be !!! segur que tindrem molts regals..
També adornarem la sala per donar la benvinguda al Melcior, Gaspar i Baltasar.
El dimecres 5 farem una xocolatada on esteu convidats pares, mares, padrins i padrines... T@ts junts cantarem i provarem els fanalets de benvinguda als Reis Mags

Jocs cooperatius, tallers reciclatge, dibuix, retallables, murals, maquillatge, el grup de monitors/es esta molt engrescat per fer passar als petits de la casa unes Festes d'una manera alegre i participativa .. 
us esperem a T@Ts... 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé que s'organitzin activitats per aquests dies.... va bé tant pels pares ( sobretot els que treballen...) com pels nens.. així trenquen amb la rutina de l'escola i el espai de l'escola.. es bó que passin temps amb els nens /es fent activitats dirigides de caire lúdic i si a més aprenen cosetes , benvinguts diguin els tallers... teniu fotos dels tallers de l'any passat??

pol oliva solé ha dit...

ola jo ma punto de pre-monito tots el dies
soc el Pol Oliva Solé

Anònim ha dit...

No trobo el lloc web on veure les fotos d'aquest nadal al poble!!!

Fontdecaps ha dit...

Bones !!

encara no tenim les fotos de nadal penjades.. aviat farem una entrada amb fotos dels tallers i cavalcada de reis.. estem recullin material fotogràfic..