divendres, 17 de desembre de 2010

De Nadal a Reis


Les festes de Nadal estan a tocar, l'Ajuntament de Talarn i Grimpada Aventura i Lleure organitza per segon any consecutiu l'esplai de Nadal per tota la quitxalla.
L'entrada es gratuïta, però agrairem que envieu correu a fontdecaps@gmail.com confirmant assistència, així podrem organitzar i adaptar a les edats dels participants tots els jocs i tallers que tenim preparats.

Aquest any tenim un munt de novetats, la primera es el lloc, ens traslladem a la sala polivalent, un espai mes gran, on podrem jugar amb mes comoditat. 

El dilluns 3 vindrà un Patge Reial per entregar-li la Carta dels Reis, com que t@ts ens em portat molt be !!! segur que tindrem molts regals..
També adornarem la sala per donar la benvinguda al Melcior, Gaspar i Baltasar.
El dimecres 5 farem una xocolatada on esteu convidats pares, mares, padrins i padrines... T@ts junts cantarem i provarem els fanalets de benvinguda als Reis Mags

Jocs cooperatius, tallers reciclatge, dibuix, retallables, murals, maquillatge, el grup de monitors/es esta molt engrescat per fer passar als petits de la casa unes Festes d'una manera alegre i participativa .. 
us esperem a T@Ts... 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé que s'organitzin activitats per aquests dies.... va bé tant pels pares ( sobretot els que treballen...) com pels nens.. així trenquen amb la rutina de l'escola i el espai de l'escola.. es bó que passin temps amb els nens /es fent activitats dirigides de caire lúdic i si a més aprenen cosetes , benvinguts diguin els tallers... teniu fotos dels tallers de l'any passat??

pol oliva solé ha dit...

ola jo ma punto de pre-monito tots el dies
soc el Pol Oliva Solé

Anònim ha dit...

No trobo el lloc web on veure les fotos d'aquest nadal al poble!!!

Joan P ha dit...

Bones !!

encara no tenim les fotos de nadal penjades.. aviat farem una entrada amb fotos dels tallers i cavalcada de reis.. estem recullin material fotogràfic..