divendres, 5 de novembre del 2010

Retrobar

Primers pasos..

un petit grup de irreductibles, de mica en mica va parlant de que podem fer..

uns dies després..
Dissabte 30 d'octubre a la sala polivalent...

Vint persones amb inquietuds vers les festes i actes culturals, es va trobar per ficar en comú i reflexionar d'una forma general els aspectes a millorar i com aconseguir que t@ts plegats ens impliquem amb les festes.

Després d'anys d'organització de totes les festes exclusivament des de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament. La col•laboració dels veïns, queda reduïda, i això comporta que molts de nosaltres no ens sentim identificats amb les activitats que es desenvolupen.
Això no implica, una crítica a la tasca realitzada per les persones organitzadores.

La proposta es crear un equip gran, participatiu i plural que inclogui (veïns i veïnes de totes les edats, estiuejants i/o veïns de cap de setmana, associació de dones i avis, empreses col•laboradores, etc)...
Ens agradaria crear un grup obert, amb persones interessades en poder dir la seva, que tinguin ganes de passar-ho be, abans, durant i desprès de celebrar qualsevol event.

La resposta de l'ajuntament davant aquestes inquietuds, a estat de suport i recolzament, a totes les propostes per poder engegar un repte com aquest..

El model a seguir esta per obrir, quedem moltes coses per mantindré i moltes mes per innovar.. La forma que pot agafar encara no esta definida, Associació, Comissió.. Qui sap !!! Ara no te massa importància..

Ara toca fer petites coses be, reforçar-nos, i augmentar la qualitat i criteri per que t@ts ens sentim representats en les festes del nostre poble.

Aquest bloc serà un punt de trobada i publicitat dels petits grans pasos que esperem fer.
Ben aviat tindreu mes novetats !!!