dimecres, 17 de desembre del 2008

Nous dipòsits de gas















Publicat al diari Segre el diumenge, 14 de desembre del 2008

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones tardes a tots, aqui la Mamba;
No vull fer cap comentari sobre això, simplement us volia dessitjar a tots, i quan dic a tots es a tots, molt bon nadal i una bona entrada al 2009....
M* una molt forta abraçada serpentina per a tú, dessitjo que acabis i sobretot que començis l'any amb molta força.....i que siguis capaç de contagiar-la a tots!!!!! Ah i que t'enyoro moltisssssssssssssim!!!!

Anònim ha dit...

Mamba!!
avui es nit de fer balanç, l'ultima nit de l'any cal fer repás i posar dins d'una saca tot lo bó del 2008 que cal endur-se cap al 2009 i de lo no tan bó... la experiencia!! no sé que pasará al 2009 , el comencaré amb un sonriure i moltes ganes de despertar el món que dorm.. abans de acabar l'any et dic que jo contagio perque vosaltres em contagieu i aixó es el que us desitjo a tots per aquest 2009, que aprengueu a contagiar-vos de debó.. us envio a tots una abraçada sense limits , d'aquelles que son uniques perque la contagieu!! molt bona entrada al nou any, gràcies Mamba per la teva aportació simpatica al meu 2008 i apa que et poso dins la saca , val?