dissabte, 8 de novembre del 2008

V Fira del Col-leccionisme i Festes de Sant Martí



publicat diari Segre el dissabte,8 de novembre del 2008

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones tardes a tots, aqui la Mamba;
Aquest cap de setmana em va ser impossible pujar a Talarn, i m'agradaria saber com va estar la festa de Sant Martí? Hi va haver molta gent? les activitats van ser concorregudes( segur que la que mes gent va aplegar va ser el vermut) i com va estar el nivell dels pintors aquest any? ( fa anys que crec que el nivell ha baixat molt)
Molt atentament, i amb una forta abraçada serpentina;
La Mamba.
A M* una especial abraçada serpentina per a tú; com estas, fa dies que no et veig i realment.....t'enyoro...

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, aqui la Mamba;
Ahir a la nit vaig poder parlar amb gent que va estar a la festa i em van comentar que havia estat molt bé, es a dir, com sempre...però m'agradaria que mes gent em dones la seva opinió...
També em van comentar que hi havia una dona que volia organitzar "coses"per als mes petits,però que la resta de gent no s'hi vol involucrar....i despres anem dient que a talarn no hi ha cap interes per fer coses...Estic segur i ho se de bona mà que l'ajuntament a traves de la regidoria de cultura i de festes, donarà tot tipus de suport a qualsevol iniciativba d'aquesta mena que es porti a terme.....però el mes dificil, per desgracia, es que la resta de pares i mares s'hi involucrin!!!!!!però aixó si, despres critiquem a l'ajuntament i no sabem perque?
Una forta abraçada serpentina a tots i espero que aquest comentari positiu no façi enfadar a ningú..
Una bona serp
La Mamba
M* em tens enyoradissima....

Fontdecaps ha dit...

Hola a T@ts,
No vaig poder assistir a la festa, aquest cap de setmana vaig treballar i no se com van anar les Festes de Sant Martí.
A t@ts els que vau disfrutar de la festa que us va semblar ? teniu fotos ? si es que si, les podeu enviar i les penjarem al bloc.

Manba, aquesta dona que volia fer coses per als mes menuts quant ho volia fer, i preparar ?

El concurs de pintura fa molt anys que no es fa res de nou, actes paral·lels, com exposició i venta de quadres, cursos de pintura, etc..
la qualitat d'un concurs la dona el jurat i el premi, no els pintors..

Anònim ha dit...

Hola a tots, aqui la mamba;
tens tota la raó quan dius "la qualitat d'un concurs....." i et dono tota la raó. Aquest any, si no estic mal informat hi havia més premis que els altres anys i de més quantia.
El de la dona que volia fer coses per als mes menuts, si no ho vaig entendre malament era durant l'any...però no tinc tots els detalls com per poder-te contestar ara, ho preguntaré i ja os explico!!
Una abraçada serpentina a tots, molt forta
La Mamba

Anònim ha dit...

Les activitats que es van dur a terme durant la tarda de dissabte, totes encarades per als més petits, tallers de manualitats, la representació d’un conte i el patrocini de la xocolatada, van ser organitzades per un servidor.
Això va ser així per que el Carles Freixa, regidor de festes ens va demanar en la primera reunió, també varem recollir el material per la xapa del cava i d’altres coses d’organització i material.
Durant els dies previs a St. Martí el Carles, ens va convocar tres cops i a totes tres trobades, es va parlar el primer dia d’ajustar el programa a les activitats, a contractar les activitats, a buscar els patrocinadors, durant la segona es va tancar el programa i a la última per l’organització amb les persones per dur a terme la logística i la posta en marxa de tot plegat.
Una reflexió, aquesta persona que dius, com es que no va vindre a cap de les reunions?.
I una altra, en aquestes reunions, vols dir que algú no era pare o mare?

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, aqui la Mamba;
ja em comencen a arribar tots els detalls; aquesta dona i mare va fer el comentari de que li agradaria organitzar coses per la quitxalla....ho va comentar en petit comité al anar a buscar als fills al transport escolar.
Em sembla molt correcte la manera que teniu per organitzar les coses i mai no he dubtat que tú no t'agrades organitzar coses.... per altra banda no se si tothom sabia que es feien reunions...però li podries preguntar tú mateix...m'han dit que es l'Amanda i seria una llastima que tú, estant en una posició de càrrec us deixesiu perdre una oportunitat com aquesta!!!!
Una forta abraçada serpentina i espero que funcioni
La Mamba

Anònim ha dit...

Hem sembla correcte el que dius, però continuo recordant, com va fent ja més d’un any, que qui organitza, convoca, aprova, desaprova, dur a terme o no i fa o deixa de fer les coses, és l’equip de govern, nosaltres estem a l’oposició.
Però no deixaré de parlar amb l'Amanda d’aquest tema.
També m’agradaria dir-te que l'Amanda, junt amb moltes altres persones, ja ens coneixem de far temps i han estat moltes les coses dutes a terme.

Anònim ha dit...

primer de tot .. perdoneu que faci servir el blog per enviar una abraçada molt gran i un petó a la Mamba... a la que tinc un especial carinyo i més després de les seves paraules. Després de tants dies... mil gracies Mamba !!! M*
A tots els demés us envio salutacions..