dimecres, 17 de setembre del 2008

L'últim adeu



















publicat, diari Segre dimecres 17 de setembre de 2008

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nicanor ha estat durant molt de temps, l’alcalde de Talarn.
La seva tasca es present i perdurarà, en el dia a dia del nostre poble, durant molt de temps, doncs el seu pas per l’alcaldia no va ser mai envà, en totes i cadascuna de les seves decisions.
Es d’agrair, de tindre present i de poder commemorar, la immensa valentia que Nicanor, junt amb altres homes i dones, va tenir al presentar-se per representar al nostre poble, en les primeres eleccions municipals democràtiques.
Moltes van ser les seves gestes sempre com alcalde, amb tots els imaginables àmbits, amb la gent del poble, amb tots els nivells de l’administració i de govern, en tots els estaments i sempre portant pel davant el nom de Talarn.
La seva autèntica manera de ser com a persona, el va fer ser que fos senzillament, Nicanor, conegut per tots i present i recordat, per tots els que varem tenir estones amb ell.
Tal com va dir ell en una ocasió, “ Jo vaig néixer, per ser alcalde “, i ara que ens ha deixat, estic ben segur, que serà durant molt de temps l ALCALDE DE TALARN.

Anònim ha dit...

Mes que com l'alcalde de talarn, que ha estat el més notori i desde l'ajuntament seria tot un detall que se li dediques una plaça o un carrer( podria ser el cassalot, per exemple... Com alcalde, sempre al meu entendre, no va deixar mai a ningú indiferent.
Però com a persona, puc dir que era una persona molt interesant per a poder-hi parlar, mai tenia un no i les hores es feien curtes parlant amb ell. Sempre estava dispossat a escoltar-te i sobretot a dir el que pensava...per això avui estic una mica trist, ja no hi ets i aquelles estones ja nomès pertanyen al meu record....
Adeu Nicanor

La Mamba

Anònim ha dit...

Quan he dit de poder commemorar la persona de Nicanor, ja es al nostre pensament aquesta mateixa proposta que tu fa, és més, amb el Carlos Sanjurjo ja ho havíem parlat fa temps. Per ser el primer alcalde democràtic, i si no hi ha res de nou, farem una moció al proper ple, amb aquesta proposta.