dilluns, 14 de juliol del 2008

L'hort de casa


El divendres dia 19 de juliol a les 10 de la nit es farà la presentació, a la sala polivalent de l'Ajuntament, de les primeres jornades d'horticultura.
Aquí no li agrada culli una tomata amb olor i gust de tomata, o be, enciams, pebrots, albergínies, carbassons, bròquils, pèsols, la llista es fa interminable i tant variada com el nostre paladar, que busca un menjar sa, respectuós i sostenible amb l'entorn.
Es celebraran 8 jornades de dos dies, els divendres teòric, i els dissabtes t@ts a l'hort a posa en practica el que em aprés.
Qui millor que els nostres padrins per ensenyar-nos als mes joves totes les tècniques per tindre l'hort ple de colors i de vida. I el mes important les seves experiències viscudes, una saviesa, que nomes dona la constància i els anys.
Aquesta iniciativa la porta a terme l'associació d'avis i el grup municipal de IMT.
La inscripció es gratuïta, si ja porteu un hort o es el primer cop que ho proveu, la convivència i intercanvi de coneixements serà la lliçó mes gran que podrem aprendre.
Al final del curs esta plantejada una interessant visita a l'antic planter de Gerri de la Sal.
Us podeu inscriure enviant un mail a fontdecaps@gmail.com o be al telèfon de l’Ajuntament 973 650 812

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estem organitzant una segona part o la continuació del curs. Si hi ha algú que tingui interès amb el tema cal fer algun comentari aquí mateix, amb e-mail al blog, quan ens veiem pel carrer, amb el Jesús Moreno, etc.