dilluns, 9 de juny del 2008

Reunió de l'Ajuntament, ple



Aquest dimecres tornem a tenir Ple, ja han passat dos mesos de la ultima reunió. A
l'orde del dia explicarem que el grup municipal de IMT a presentat mocions per que entrin al ple, i els altres grups polítics donin suport ho desestimin les propostes presentades:

Moció per demanar l’ajut del Pla d’iniciatives de Dinamització Comarcal 2007-2010, sol.litant per la creació d’un polígon industrial a les Miradetes.
Primer, aprovar fer la sol•licitud al Pla de d’iniciatives de Dinamització Comarcal.
Segon, aprovar l’encàrrec d’un estudi previ al projecte.
Tercer, aprovar la comunicació d’aquest acord, als departaments oportuns de totes les administracions participatives i als propietaris de les finques afectades

Moció per l’estalvi de l’aigua
Primer, aprovar la instal•lació en totes les infraestructures municipals ( piscina, d’oficines, fonts, etc...) d’aquestes mecanismes estalviadors d’aigua.
Segon, aprovar el subministrament (de forma gratuïta) d’aquestes vàlvules entre els veïns de Talarn.
Tercer, aprovar fer una campanya de sensibilització i de seguiment de l’estalvi generat, amb col•laboració amb entitats com l’ACA.

Moció per demanar la senyalització viaria a les entrades al nucli urbà.
Primer, aprovar la instal•lació de senyals adients per l’entrada a nuclis urbans, ajustant-se a les nostres característiques o necessitats.
Segon, aprovar la instal•lació de bandes reductores de velocitat

Moció demanant la retirada dels símbols franquistes.
RETIRAR la placa de l’edifici de les escoles de simbologia franquista.

Si esteu interessats/es en rebre el text integre de les mocions, acords de govern, actes de Ple, envieu un mail a fontdecaps@gmail.com

12 comentaris:

Anònim ha dit...

L’ajuntament de Talarn amb 3 vots favorables IMT i PSC i quatre en contra de CiU, rebutgen dur a terme estalvi d’aigua i promocionar econòmicament el nostre municipi.
També van rebutjar la col•locació d’elements per fer reduir la velocitats dels vehicles a les entrades del nostre poble.
I no van estar d’acord, del tot, amb la eliminació de la placa feixista del col•legi, ja que faran una de nova recordant l’any de construcció de l’edifici.
També van rebutjar una moció per l’alliberament del Franki, al•legant que d’un ajuntament com el nostre no es poden fer aquestes coses tan complicades de documentacions.

Anònim ha dit...

I que van dir del tema del camí dels horts que surt al C/ Font de Caps?

Anònim ha dit...

Bon dia matiners; la Mamba...
vull dir, si no recordo malament que l'antic I.M.T. ja havia presentat alguna moció de les que heu presentat ara; la de l'aigua i la de la reducció de velocitat... Es evident que l'estalvi d'aigua no ha estat mai un tema que hagi preocupat a aquest ajuntament: l'any passat es regava dia si dia no el carrer del senyor alcalde... unicament es regava aquest carrer i la gent no deia gaire cosa.
El tema de la velocitat; haurem de deixar que passi alguna desgracia als nostres fills per a que es fiqui fil a l'agulla....es podria fer resó a la prensa, per a veure si així l'ajuntament us fa cas??
I per finalitzar, voldria dir que el canvi d'actitud del P.S.C. em sorprén ja que quan s'havien presentat aquestes mocions havien agafat la mateixa actitud que ara té C.I.U.
La Mamba

Anònim ha dit...

Laura, del tema dels camí dels horts, van dir que de manera verbal l’Alcalde i el Julià, personats a l’obra, van paralitzar qualsevol actuació en aquell indret i que habilitessin el pas.
A més per part del públic es va qüestionar si l’edifici construït tenia un pis més d’alçada i l’equip de govern, que va donar la llicencia, no van saber contestar, posant que l’arquitecte municipal ja havia informat i que no eren conscients del tema. La desposta final va ser, ja ho mirarem.
I cal dir que el nostre grup a l’anterior Plé del mes d’abril, ja varem preguntar com seria l’accés al Garate del mencionat edifici i la contesta del Sr Alcalde va ser que ja s’espavilarien els constructors.
Mamba, referent al tema de l’aigua l’equip de govern, en concret el Carles i l’alcalde van dir que el millor per l’estalvi de l’aigua era ficar comptadors i referent a la velocitat, junt amb els nens hem d’afegir a la gent gran.

Us proposo que ens envieu als postres correus, per rebre les actes de les Juntes de Govern i dels Plens, que són interessants.

Anònim ha dit...

Hooolaaa!! Bones a tots.. CARAI que bé que es desperta el poble...
Estic d'acord MAMBA , feu ressó als diaris comarcals , envieu fotos i feu soroll abans no passi cap desgracia.. !!
El tema del aigua.. ja els hi val!!
Aquí també haurieu de movilitzar-vos una mica, sabeu cuanta aigua podem estalviar amb el sol gest de colocar dins de les cisternes de W.C una botella petita de aigua plena de sorra?? Emboliqueu la façana de l'ajuntament amb botelles buides d'aigua i amb un rétol:
" El poble de Talarn demostra al ajuntament una lliço de estalvi d'aigua, mentres tira la cadena.." o
"Aigua estalviada mentres pensavem en vosaltres!! Un petó a tots i recordeu que el mon gira perque entre tots el fem moure.. M*

talarn ha dit...

Wikipedia:
La mamba negra (Dendroaspis polylepsis) es la serpiente más venenosa de África. Con un largo promedio de 2,5 m, puede alcanzar los 4,5 m. Su nombre se debe al color negro dentro de su boca; pudiendo variar el color de su piel: de verde amarillento a un gris metalizado. Es una de las serpientes más rápidas del mundo, capaz de la moverse de 16 a 20 km/h.

La mamba negra es una serpiente territorial. Por lo tanto, esta serpiente llegará a ser altamente agresiva si se siente amenazada, especialmente si la amenaza está parada entre la serpiente y su guarida. Cuando está agresiva, alzará su cabeza tan alto como le sea posible, incluso a veces pudiendo mirar directamente a los ojos de un ser humano dependiendo del tamaño de la serpiente. Arqueará su parte posteriora y avanzará rápidamente mientras se balancea sobre la parte posterior de su cuerpo, se abren sus quijadas que revelan el negro manchado de tinta dentro de su boca mientras que silba muy agresivamente. Su mordedura entrega cerca de 100 mg del veneno, siendo mortal en un hombre adulto entre 10 y 15 mg. Cuando caza animales pequeños los muerde una sola vez y retrocede, esperando que la toxina neurotóxica de su veneno paralice a la presa. La muerte se produce por sofocación, como resultado de la parálisis de los músculos respiratorios. Aunque su veneno no es el más toxico, debido a su naturaleza agresiva y a la gran cantidad de veneno que inyecta, como a su velocidad, es considerada como la serpiente más peligrosa del mundo.

Estas serpientes residen en huecos hechos por insectos, madrigueras abandonadas, y entre las grietas de la roca. Son diurnas. Durante el día buscan presas activamente, tales como pequeños mamíferos, pájaros y lagartos. Vuelven a la misma guarida cada noche.

La mamba verde occidental (Dendroaspis viridis) y mamba verde del este, (Dendroaspis angusticeps) pueden también ser rápidamente fatales, aunque están consideradas menos venenosas que la mamba negra. Son levemente más pequeñas, y son más arbóreas.

Wikipedia:
Kill Bill:La novia (también conocida como Mamba Negra, interpretada por Uma Thurman) es una ex integrante de "The Deadly Viper Assasination Squad" (El Escuadrón Mortífero de Víboras Asesinas)

Anònim ha dit...

Bon dia, aqui La Mamba;
A "talarn"; no entenc que em vols dir? M'agradaria saber com em veus tú??
La Mamba
Bon dia M*, com estas? un petó molt fort a tots....

Anònim ha dit...

hola Mamba, estic bé , entre la feina i la que em busco una mica cansada... haig de apendre a estar-me quietona... he estat mirant el bloc cada dia per veure com anava, m'agrada escoltar les opinions i coneixer aquest poble sense haver-lo trepitjat.. comenco a entendre el que va passant.. no us barralleu amb Talarn que si tornes a marxar del blog et trobaria a faltar!!! Talarn si ens cuidem entre tots será més fácil fer pinya.. i tu Mamba ....cuida't i cuida als demés molt!! Un petó Sr. Oliva que segueixo molt d'aprop els seus comentaris . FIns sempre M*

Anònim ha dit...

bones Tardes; aqui la Mamba
a M*: dessitgo, de tot cor que estiguis bé i has de procurar descansar una mica....no pateixis que no passa res amb talarn, no tornaré a marxar tant facilment...sinó qui faria recordar el que ningú vol recordar...jajaja.
Cuide´t moltissim M* i espero que ens vagis animant de la manera que ho fas..molts petons.
Una abraçada serpentina a tots
La Mamba.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots!!!
Com van les coses per Talarn???
Amb les pluges caigudes i el solet d'aquests dies deuen estar tots els balcons ben bonics, plens de flors i colors..
Mamba !! ets un solet , un petó molt gran i gràcies.. ;)

Anònim ha dit...

Bona tarde a tots; aqui la Mamba..
Bueno ,bueno estem tots d'un callat que em sorprèn... Com a anat el st. joan M*, espero que força bé i que hagis tingut temps per a disfrutar....una forta abraçada...
una abraçada serpentina atots
La Mamba.

Anònim ha dit...

hoola Mamba!! doncs mira la veritat es que tenia ganes de que passes aquests Sant Joan.. fins ara ho havia celebrat i molt.. ha sigut el primer Sant Joan sense el meu pare que es deia així i tenia una mica de anyorança, pero mira em vaig posar les piles i vaig acabar comprant petardos ( mai havia comprat..) dels que arriben fins ben amunt per poder-me sentir una mica aprop del meu pare i així ho he celebrat amb ell, pero sense ell ...amb tristessa pero amb força i molt de carinyo.
I tu que vas fer?? ... un petó MAMBA. Cuida't molt..
Com van les coses per Talarn??