dimecres, 11 de juny del 2008

Camí dels Horts

Ens han fet arribar aquestes inquietants fotografies del Camí dels Horts cantonada amb el carrer de la Font de Caps.
Al Ple es va preguntar per part de IMT quina era la situació de l’obra?

L'Alcalde respon:
Que ell i el sr. Julià es van presentar a l'obra, van paralitza tot el que es fes al carrer, demanat prèviament que es fessin les actuals escales de fusta de manera provisional. El proper dilluns amb l’arquitecte es buscaran les solucions.
Un veï assistent de públic al ple, va sugeri que s'ha fet un pis mes del que permet les normes.
L'equip de govern va dir que això era una acusació molt forta, i que, en tot cas es va donar ordre a l'arquitecte per que tingues cura de totes les mides del edifici, inclosa l'alçada dels balcons !!

Seguirem aquest cas amb molt de interès, pel que van donar a entendre, sense dir-ho, si donen la cantonada i es fa una rampa a partir de la corbà el problema estarà resolt.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia, aqui la Mamba;
es increible el que han deixat fer al camí dels horts... i ningú se n'ha adonat fins que ha estat fet...increible. Segons dieu, en el passat ple algun vei va dir que, a part de tot això, que l'edificació estava fora de normes, ja que segons ell hi havia un pis mes d'aixecada. Es el de sempre, cada vegada que es fan obres tot depèn de l'interpretació que es façi....
A aquest vei dir-li que ha talarn hi ha moltes coses fora de normativa i m'agradaria que també les digues al ple.... edificacions del mateix carrer, terrasses en moltes cases on no hi poden ser, façanes de pedra vista en el casc antic, sortides de fums en la via pública, permissos per a l'instal-lació de plaques solars que no s'ha portat a terme i ha quedat una terrassa, habitatges sota-coberta.....i així podriem fer una llista inacabable..... veí( que no se qui ets.... denúncieu tot i podràs dormir amb la conciencia molt tranquila......i no t'hauras quedat a "mitges"...
Una abraçada, com sempre serpentina per a tots.... M* estas bé? un petò
La Mamba

Anònim ha dit...

Bones Tardes, aqui la Mamba..
l'altre dia que vaig poder estar per talarn em vaig alegrar de que el tema del camí dels horts estava arreglat....no se si es una bona o mala solució però almenys s'ha solucionat....si tot es fes amb la mateixa rapidesa segur que el poble aniria d'unaltra manera...
Al veí "denunciont"; t'has plantejat denunciar els altres casos o es que era algo personal això? o ets tu també un dels infractors municipals?
Com sempre, i esperant una resposta, una abraçada serpentina per a tots.
La Mamba.

talarn ha dit...

Hola Mamba.
Quin vei mes insensat i interessat,es que hi ha gen sense escrupuls. Però el que no acabo d'entendre es que amb tanta informació de irregularitats urbanístiques (segons tú), és si les has denunciat a l'ajuntament o a urbanisme?.
O és que tú ni tan sols et quedes a mitjes i d'aquesta manera tens la conciencia tranquila per no molestar a ningú i poder dormir tota la nit com un angelet?.
O tens alguna infracció de les normes per amagar, o algun deute amb el consistori?

Cada persona es lliure de fer el que cregui convenient sense esclafar els drets dels altres.

I com et vaig dir el seu dia, no et quexis del que no fan el altres quan tu tampoc ho fas.

No es res personal, no t'enfadis.

Anònim ha dit...

Bones Tardes, aqui la Mamba;
Ja m'ho penso que no es res personal, per això no et preocupis...i no soc de enfadar-me tant ràpid.
Tens tota la raó del món, jo no he denunciat cap "irregularitat urbanistica" per que com et vaig dir tots i quan dic tots també t'hi incloc a tú em de callar.... el que no trobo lógic es denunciar al veí quan un en fa tantes com pot( no instal-lar plaques solars i deixar la terrasseta, façanes de pedra vista,....per nombrar-ne algunes)mes que la conciència tranquila el que intento no tenir mala conciència, però això no tots ho podem dir,no?
I el que m'has preguntat si tenia algun deute amb l'ajuntament, et diré que el tenia però ja el tinc pagat i era amb el tema de la llum....i ara t'ho preguntaré jo; tú tens algun deute amb l'ajuntament ( sigui del tipus que sigui)? perquè d'infraccions urbanistiques, sempre segons jo, ja et dic que si!!
sense allargar-me més ni voler que t'enfadis( continua sent res personal)una abraçada serpentina a tots. M* on t'has ficat, et trobem a faltar!!! Petons
La Mamba

Anònim ha dit...

Bones tardes a tots..
Mamba no puc dir gaires coses encara que vaig lleguint els comentaris amb cura... un dia d' aquests pujo sol per veure el poble, el castell, el camí de fonts,i la porta amb grapes.. pero sí que puc dir alguna cosa a favor de tots, i es que som persones i que com a tals cometem errors constantment, sovint els nostres propis interesos no ens deixen o no volen veure els interesos de la colectivitat o dels que tenim al devant o al costat .. el més ridicul de tots es que les pesones ens servim d'aquesta mancança humana de falta de sensibilitat cap als demés i llavors la resposta dels demes son paraules acusadores..es normal.. som així.. perque no sabem trobar un camí de dialeg ni hi han prous mecanismes amb sentit comú. Imagina't si a més de trobar " culpables o infractors " trobessim un vial clar i racional de conviure.. pero som humans..
No us enfadeu entre vosaltres per aixó que no arribareu per aquí a cap port, sol malentessos, piques ( típics de humans) no es el camí.. jo com soc humana no tinc la solució pero no crec que sigui el camí aquest.
Ara si que us dic que els polític han de ser gent inteligent , honesta i més capacitada que el poble.. petits filósofs de vida.. que poguin donar unes pautes d'actuacions i vetllar per que es segueixin i es compleixin. Aquí es on heu de posar les energies..
Segur que així no arribariem a enfadar-nos tant entre nosaltres..que no porta a res ( no tan sols no s'arreglen els problemes sino que a més i ha mal rotllo entre veïns..)
M'es dificil explicar-te el que penso en un comentari , espero que al menys enteneu el que us vull dir..8 encara que sigui una miqueta)
Un petó a tots molt gran i a tu Mamba una abraçada molt gran!! M*
Bon cap de setmana a tots , us desitjo que tingueu un soniure ben gran tot el cap de setmana i sobretot que el pogueu contagiar ( així encara sonriureu més)M*

talarn ha dit...

Hola Mamba,
Vaig escàs de temps, i no he pogut escriure avanç.
No tinc ni he tingut cap deute amb l’ajuntament i tampoc he incomplert cap norma urbanística. Però trobo que es un tema interessant, si et ve de gust, podem escriure quatre ratlles.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots aqui la Mamba;
no tinc perque dubtar de la teva paraula, però a talarn ens coneixem tots.... i aquesta vegada m'agradaria que les comencessis a escriure tu les quatre ratlles, no fos cas que m'equivoques..
Una abraçada serpentina. un petó M*
La mamba

Anònim ha dit...

Hola Mamba i TAlarn!
Bon dia pel matí!!!!!
Aprofiteu força ( si teniu vacances ara) de disfrutar del poble i de parlar molt entre tots plejats. Els que estem treballan al menys que sapiguem que els que esteu de relax.. aprofiteu bé les hores per fer alló que voleu fer!!
Un petonet a tots i BON DIA!! M*

Anònim ha dit...

Hola Mamba i TAlarn!
Bon dia pel matí!!!!!
Aprofiteu força ( si teniu vacances ara) de disfrutar del poble i de parlar molt entre tots plejats. Els que estem treballan al menys que sapiguem que els que esteu de relax.. aprofiteu bé les hores per fer alló que voleu fer!!
Un petonet a tots i BON DIA!! M*