dimarts, 13 de maig del 2008

Celler per al turisme



diari Segre, publicat diumenge 11 de maig del 2008

3 comentaris:

Anònim ha dit...

apaludeixo la iniciativa del ajuntament i de la empresa que fará les obres, pero trobo que es una poca falta de carinyo fer aixó " per cara al turisme" que vol dir amb aixó l'ajuntament ? que el poble no es mereix tenir el celler arregat i ben bonic?? Que ens está passant?? a cas es més important el que els demés pensin?
convido a l'ajuntament a reflexionar sobre aixó.. M*

Anònim ha dit...

Com a informació referent a aquesta obra, el nostre grup va proposar a l’arquitecte municipal i altres tècnics coneixedors de la matèria, com podríem referènciar l’antiga muralla, aquests van proposar de traslladar la porta d’accés al celler a d’indret de l’antiga muralla, també varem proposar que l’antiga premsa del vi, que hi havia a la Plaça del Forn, es traslladés al celler, en lloc d’estar al baixos de l’Ajuntament, junt amb les eines de l’agutzil i referent a les barreres arquitectòniques, degut a les dimensions i al fort desnivell de la plaça, era impossible fer rampes que compleixin els mínims exigits, però el projecte no contemplava baranes, les quals també varem demanar .

Anònim ha dit...

MAMBA!!
a més de un berernar podriem fer un tast de vins, no?? ;) M*
Sr.Oliva: la premsa de ví ha de estar al celler.. es part del decorat d'aquell racó de Talarn, trobo curiós el fet que l'haguin guardat als baixos de l'ajuntament com qui guarda alguna cosa que no es pot desfer.. esperant que algú faci bon ús i el retorni al seu lloc..M*