dimarts, 22 d’abril del 2008

Reunió de l'Associació de Dones


El proper dijous 24 d’abril a les 19:30 al Casal dels Jubilats, assemblea de l’associació de Dones St. Sebastià de Talarn.

7 comentaris:

Joan P ha dit...

Hola T@Ts !!!
Mira Manba Negra... Estic tot el pont treballant, no tinc gaire temps però faré una resposta rapida...
Llegeix tots els teus comentaris i reflexiona sobre el que escrius i decideix-te si vols ficar Cal o arena... seguirem parlant si tu vols, per mi no fa falta que et treguis el antifaç....

Anònim ha dit...

Hola, soc la Mamba, negra o no, depenent qui la miri; A joan p., se molt bé el que he escrit i em sembla que tret d'un, els tornaria a escriure tots. altra cosa es que a tu no t'agradi escoltar-los, reflexiona per que i quan ho façis sigues honest amb tú mateix... no se per que em dius que si vull ficar cal o arena....Veig que el que vareu dir de poder treballar encara que pensesim diferent torna a ser una de les vostres parrafades...i t'ho dic per que noto un cert enfadament en les teves paraules.... respira profundament i expulsa l'aire pausadament.... et trobes mes relaxat!!! doncs arribat en aquest punt i dien-te QUE ETS IGUAL QUE TOTS, intentant convençer-nos d'una cosa o un projecte que ni tu mateix et creus, venent una moto que no tens i el mes trist de tot es que em fa l'afecte que estas on no vols estar i si hi ets es per algun motiu que desconec, doncs bé com et deia estaré molt de temps sense escriure't pja que et serà mes facil i mes bonic que tothom que opini en aquest blog estigui a favor de les vostres idees i sobretot que no sigui crític....amen.
Una forta abraçada a tots els que he parlat aquest temps i dessitjar-vos el millor.

La Mamba


P.D. Mai he firmat cap comentari com a Manba Negra

Fontdecaps ha dit...

Hola Manba,
No era la meva intenció ofendre per culpa del color, jo estic molt relaxat i just on vull estar, els projectes es fan caminat con tu dius i això ho estic fen, potser voldries que anés tot mes ràpid, jo també...
Enfadat no n’estic, molest, una mica pel últim comentari, puc entendre totes les critiques per les coses que faig, les critiques per les que no faig les puc entoma.. però que hem jutges amb tanta lleugeresa, classificar-me de venedor de fum de fira, i que soc igual que qui ?? No ser, entres en terrenys de critica a la persona, i et trobo molest per que no fem el que TU creus que hem de fer.. poc a poc i bona lletra, la meva inatenció mai ha estat la de salvar el planeta de la invasió de los “Malos”...

Hem sap greu si no vols torna ha escriure, tots els comentaris son agrits per que veus que a l’altre costat hi ha algú.... i no ho dic per fer xerrameca..

Anònim ha dit...

Hola a tots, als lectors del blog, als que escriuen al blog i amb especial als que deixen d’escriure al blog.
Si reflexionem podem arribar a la conclusió que tots tenim una cosa amb comú, tenim un cert interès pel funcionament del poble.
Cadascú te una manera amb particular de ser, fer i pensar, però no vol dir que l’objectiu final no sigui el mateix.
A la Mamba, he llegit el teus comentaris, posaves al mateix sac a la M*, al Lluis, i al Joan, i desprès has vist que la M* no era d’aquest sac. Convides a la M* a conèixer-vos i a parlar, però no acceptes la invitació que et fa el Joan. Del dia 29 al dia 30 d’Abril tens un canvi d’actitud que no s’entén. Acuses als altres de falsos i mentirosos, ells t’estenen la ma per parlar-ne i et tanques amb tu mateix. Critiques per que no saben acceptar una critica i al moment que tu en reps una dius que no tornaràs a escriure mes en aquest blog.
Desprès de rumiar nomes una mica, crec que les coses no son com volem que siguin, però les podem canviar amb temps i paciència. Espero que tornis a escriure, que no te cap sentit engegar les coses a prendre vent.
La varietat d’idees es el que dona alegria a la vida. Si tots penséssim de la mateixa manera seria una mica avorrit.

Anònim ha dit...

Bones a tots i totes:

Manba, no puc creure que amb tant sols opinar al blog i de forma anònima, ens enfadem tant .No vull allarga’m amb paraules, per que tant sols sembli’n ,és paraules, però torno a oferir-me per parlar del que vulguis tal i com tu vulguis.
I encara que sembli més del mateix, amb la resta de comentaris, si us plau no deixis d’escriure.

Anònim ha dit...

bona nit .. tots esteu dormint pero jo estic pensant en tots vosaltres, així qeu segur demá tindreu un BON DIA.
A Sr.OLiva: Quan temp... com está?
feia dies que no l'escoltava...
A TAlarn: carai.. deu ni do, has fet un bon estudi dels comentaris... ets anal.lític o alguna cosa així??
M'alegro de comeixe't..
A la MAMBA: MAmba si decideixes deixar de escriure no podre'm quedar per fer el berenar, ja em dirás com podrem quedar si no vols parlar!!!
A més després de aquest temps que portem xerrant...no tens dret a desapareixer aixís PLuff! com si res... que ja sé que no ens coneixe'm peró aixó no vol dir que no et pugi trobar a faltar les teves opinions ( divertides, atrevides, massa acides...bla, bla, bla..) MAmba si t'enfades no adelantem res!! Mira jo he passat coses al blog i potser son tonteries pero es tracta de anar endevant, no? A més no entenc perque t'has enfadat..... em dol si deixes de escriure perque no tens raó en fer-ho. T'has fixa't? ..sempre genéres comentaris... aixó em fa riure..
a Joan: tinc noves coses a passar al blog.. coses a fer a Talarn, pero si pogués penjar fotos del poble de racons i llocs on es necesita més de mimo li agrairia.
Millor li passo demá que s'hem tanquen els ulls.. BONA NITS A TOTS.
M*

Anònim ha dit...

Aqui la Mamba;
per alusicions nomes comentar-te talarn que primer em va convidar M* com a tots a fer un berenar per parlar i coneixer-nos..... no vaig ser jo la primera..... ( es això a lo que em refereixo!!!! ocultes part d'informació per desacreditar-me.....) Ni es el meu estil quedar per fer un berenar ni donar el meu Nº de telefon per parlar....oi que m'entens...
Per altra banda ja vaig demanar disculpes per ficar a la mateixa gent en el mateix sac...
En quant a no acceptar crítiques, no es del tot cert..... sempre i quan s'em critiqui per la feina que faig i no a nivell personal.....
I resmes, una abraçada serpentina a tots i un petonas a M*