dimecres, 19 de març del 2008

Setmana Santa

Ahir a la tarde es van penjar els cartells de la Setmana Santa.


Ja vam fer una entrada comentant l'organització de la processo i tot el que comporta, no crec que per aquest any serveixi de res continuar parlant-ne.
Esperem que per l'any que be no tinguem que fer els mateixos comentaris i es realitzi de manera diferent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ohh!! Carai !! Un cartell amb color!! es el primer cartell que veig al blog en color.. anem avançant... ara sol falta que els cartells els coloquin en llocs més adients com per ejemple un expositor publicitari per colocar en un lloc visible totes les coses que han de passar , reunions, festes, aplecs, celebracions dels veïns.. etc.. pero a les portes de fusta per deu!! Si us plau treieu les grapes que es van acumulant en aquesta porta que está patin el seu Via Crucis... cada dia !! Una abraçada a tots/es i un petó ben gros x la persona que tregui les grapes ;) M* .
Quina es aquesta porta??

Anònim ha dit...

Aquesta no és la única porta, que fa de plafó d'anuncis.
A més al plafó de la plaça dels arbres, el cartell no es va ficar a dins i el primer dia va plure.
Be sigui dit de pas, que el de la Font de Caps es va treure i parlar d'aquests plafons, seria tot un tema.
Tampoc hi eren als establiments del poble i molt menys fora de Talarn.
Any rere any, la pregunta sempre és la mateixa, a Talarn encara feu la processo?

Anònim ha dit...

Uff! Si que us feu les coses compliades, teniu plafons i no posen les infos dins, pero grapen les portes... perque seria tot un tema parlar dels plafons? Trobo que ben colocats serveixen de molt... més net, ordenat i espoden colocar informacions fixes i altres variables.. M*

Anònim ha dit...

mira, primer i parlem de fa més de 15 anys, els van situar en llocs poc agraciats i el model encara menys, la info inicial era poc agraciada i l’ús ha estat nul.
Dels plafons que hi ha a l’ajuntament,els documents esta amuntonats, alguns no es poden llegir i alguns un tant antics, en definitiva de plafons d’informació podríem dir que gairebé nuls.