dilluns, 31 de març del 2008

Reunió de l'Ajuntament Ple

Dimecres dia 2 d'abril, a les 20 hores.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones a tots, aqui Mamba!!!!
A M*,al senyor Pericon i senyor Oliva; ai,ai,ai, que ja ha passat setmana santa..... i l'informació i totes aquelles accions que s'estant preparant,.... com dirien per castella" agua de borraja".heu desaparegut tots o com deia jo, dins de la meva curta experiència en el poble, tot eren contes xinos i que de bones paraules tots en sabem, però ja esta bé d'enganyar a la gent, a tots tres ja os començem a coneixer i sereu bons recaptadors de les idees i tarannas del senyor cirera quan es retiri...... aneu per bon camí de convertir-vos amb el mateix que es ell; uns envaucadors....

Fontdecaps ha dit...

Hola Manba i Companyia !!!

Sento molt decebre’t, tens raó en dir que fa molts dies del Ple i encara no hi ha informació del que va passar, això es culpa del senyor Pericon, per que soc jo el qui porta l’administració del bloc, a les altres persones que anomenes no en tenen cap culpa i molt menys M* que com tu, no ser qui es, però aquí agraeixo els seus comentaris tant com els teus.
Discrepo completament amb els “contes xinos i envaucadors” però encara molt mes amb el to que fas servir, aquest ressentiment i que tots som tant dolents i mentiders, no se quines son les teves experiències amb Talarn però tens que confiar amb la espècie humana .
Les comparacions son odioses però no pots compara un Alcalde amb tot l’Ajuntament al seu servei que un grup de veïns, ho dic per jo que no estic a l’ajuntament, que intenta sense medis i amb molta il•lusió, donar informació i el que es mes important un espai de debat i de creació d’idees per sentir-nos participes amb el desenvolupament i creixement del poble.

Tinc preparada la llista de propostes que es van fer al torn de precs i preguntes com també estic treballant per poder donar els plànols de la nova plaça del Casalot. Com a coses mes immediates.

D’altra banda el proper dimecres a les 8 ens reunirem a la nova seu social del Jovent, per qui no ho sàpiga es a sobre del casal d’avis i esteu tots convidats, per criticar, suggerí i aplaudir si cal.

Anònim ha dit...

Bones tardes a tots, soc Mamba; Al senyor Pericon; no t'ho has de pendre tant a la valenta i mes quan es diuen les veritats... Hi ha informació? De moment no!!! Si vols puc tornar a confiar amb l'espècie humana.....per això dic " de moment" enlloc de dir que no.... i de resentiment i que tots som tant dolents, res de res..... et torno a dir que com a discurs per presentar-te a algun lloc ho podries fer servir, però el moviment es demostra caminant i per ara i parlant d'informació continuem estant bastant aturats, tant per part del Ajuntament, com de l'oposició, com per part dels veins, com tu que de manera desinteresada volen informar-nos.... gracies però demoment gracies per a res......
I per finalitzar.... si voleu que la gent acudeixi a les vostres reunions( Asistir-hi la gent i no nomes els vostres amics afins a les vostres idees i llistes) podrieu començar informant d'aquestes per tot el poble ja que no tots deuen dispossar d'internet i d'ordinador..
molt agrait per la teva rapida resposta i amb moltes ganes de coneixe't....
Mamba.

Anònim ha dit...

Mamba no puc compartir de cap manera el que dius. Primer no puc compartir la falta d’informació: els Plens són públics, les actes hi són, el blog hi és, les reunions són públiques i el dia que vulguis, sense presentar-t’hi, com ja et vaig dir, preguntar el que vulguis.
Respecte la manera que t’has dirigit a M*, crec que no tens cap raó, ni motiu per fer-ho.
D’enganyar a la gent com dius,i a més dius que no ens hem de prendre coses tant a la valenta,crec que no hi ha res de positiu.
Quan dius que serem bons recaptadors de les idees i tarannàs del senyor cirera quan es retiri... aneu per bon camí de convertir-vos amb el mateix que es ell; uns evacuadors,dius que les reunions nomes són pels vostres amics afins a les vostres idees i llistes sols et puc dir, que tens poques ganes de veure la realitat.
I per acabar, a la reunió prèvia al ple, ja van dir de fer cartells per anunciar les reunions, de tota manera a part de blog i a Talarn quan es vol funciona, el boca a boca existeix.

Anònim ha dit...

carai Mamba... mira jo sol puc dir-te que em dic Monica , que visç a més de 100 Km de Talarn i que no he estat mai a Talarn ( encara que un dia pujaré sol per treure les grapes de les portes de fusta..) no intento justificar-me explican-te aixó per quedar al marge de la acusació tan lletja que fas, tot el contari, sol vull que veigis que al igual que t'has equivocat amb mí , també ho fas al pensar aixó d'ells , respecto i crec en les ilusions que el Sr. Oliva i el Sr. Pericon i sé que milloraran molt la situació del poble perque hi han ganes i força, i desde aquí lis envio una abraçda plena de forta..i a tu també Mamba..Bona nit..

Anònim ha dit...

per cert m'alegro que estigueu tots bé, feia temps que no sabia res de vosaltres... M*

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, la Mamba;
Sembla ser que els meus comentaris i impressions han caigut bastant malament dins d'aquest blog, però ja no se si les veritats ofenen o es que tenim la pell una mica fina; Ja sabem senyor oliva que els plens son oberts a tothom, que les actes estan a l'ajuntament i llavors que el destigueix a vosté de l'equip de govern?? ( això li agradi o no es el mateix que respon el senyor cirera!!!! veu vostè la similitut) Que el blog hi es?, si i es una gran feina la que fan tots per fer possible aquest espai però no em negarà que ha talarn hi ha mes gent que no el mira ja que com vostè sabrà la mitjana d'edat es bastant avançada i totes aquestes tecnilogies ens queden una mica grans a tots, si mes no a la majoria....i si voliem fer cartells, però on són? jo també li podria dir que m'agradaria fer i desfer però si no ho faig no serveix de res.....Ara li semblaré agosserat, disculpim; les reunions es podrien fer els diumenges, ja que es la gent acostuma a estar desvagerada, i crec que amb uns cartells per el poble la gent li respondria molt més...... Disculpim pel suggeriment. Però estara d'acord amb mi que almenys demoment d'informació ben poca i de l'estil del senyor cirera....
A tota aquesta gent que vol fer tantes i tantes coses per talarn, les coses es fan desde dins, i quin millor lloc per fer-les que creant una comissió cultural a talarn; aquin vosté seria una peça vital senyor pericon.... amb les ganes i les idees de treballar per el poble, crec que ho faria perfectament.... de feina tots en tenim però crec que seria molt digne per la seva part passar al davant ja que tant clar hoté i no pateixi que hi hauria molta gent disposada a colaborar amb seves iniciatives... amb mi hi podria contar, però em sembla( i no em digui que no confio amb l'especie humana) que no serà així. per motivar a la gent han d'ensenyar i fer creure al poble amb el seu projecte i fins ara ha ensenyat que "els toros es veuen molt bé desde la barrera" (expressió molt castellana degut a les meves arrels). es molt bonica la seva xarrameca però crec que seria un bon moment per començar a deixar-la de banda i transformar-la amb actes!!! no li sembla?
A M*, les meves sinceres disculpes per haver-te ficat en el mateix sac, però de ben segur que no estem en unes possicions tant allunyades....si algun dia passes per talarn segur que el que mes t'agradara serà l'hospitalitat de la gent..
sense allargar-me mes i sense voler ferir sencibilitats, Mamba

Anònim ha dit...

HOoolaaa!! Mamba, he rigut moolt mentres llegia el teu comentari.. Pero mira aquest cop estic d'acord amb el que dius,o sigui que Sr. Oliva i Companyia escolteu bé la dolça tivada de orelles que la Mamba us ha donat..
Potser caldria ajudar una mica més desde la nostra posició Mamba i donar idees...Tu per on comencaries?
Per cert no estic gens enfadada amb tu!! i t'he de dir que no visç a 100 km de talarn.. sino a 200 km..
Una cosa que em té intrigada... es que si Talarn es tan petit.. com es que no us coneixeu o us parleu entre tots tres amb tant misteri??, de debó no us coneixeu?? Jo us proposaria de quedar si fos de Talarn per xerrar i donar idees ... no entenc com entre tots voslatres no ho feu!! no creieu que estaria bé fer un berenar on sigui unica condició aportar idees..? apa bona nit a tots tres ...

Anònim ha dit...

Hola a tots, aqui la Mamba;
M'agrada molt que t'ho passis bé llegint el que escric M*, i celebro que no estiguis enfadada...algun dia podries pujar a talarn i així fem el berenar que has comentat, m'agrada!!!! Quan tú em comentes per on començaria, em sembla que ja ho vaig dir l'última vegada; creant una comissió/ens , digues-li com vulguis, cultural que agrupes totes les iniciatives que es puguessin fer a talarn. Em sembla recordar que vaig dir que un bon "president" podria ser el senyor Pericon, ja que ell s'estima molt el poble, esta ple d'iniciatives, es sent orgullos de viure a talarn...... no ho veus M* ell es la persona clau, tu creus que ho voldrà ser o simplement li van molt els discurssos? com ja he dit amb mi hi podrà contar i crec que amb la majoria del poble també.... esperarem la seva resposta sense deixar de confiar amb l'especie humana...
A per cert M* no ha sigut una estirada d'orelles lo de l'article anterior sinó la realitat, per molt que em diguin que no!!!
Bona nit a tots i encantat de parlar amb vosaltres

Anònim ha dit...

Hola mamba, si creus que una bona manera per canviar les coses seria creant un comissió o un grup, digues-li el nom que vulguis, i ningú el crea, perquè no el comences a moure. Es bonic dir que els demes no fan res des de la seva posició, però tingues amb comte que les revolucions les comencen els de sota, o si no torna a escoltar la cançó de L'Estaca.
El discrepar de les idees dels altres, no vol dir que no es puguin fer coses junts. Sempre s'ha d'intentar sumar i com mes ventall d’idees, mes possibilitat d'anar endavant. Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

Manba, mira per respondre la teva primera pregunta, el que ens distingeix de nostre grup, al de l’equip de govern, es que estem a l’oposició, amb tot el que vol dir i el que comporta aquesta situació.
Nosaltres podem aportar idees, opinions, propostes, com totes les que hi ha ara publicades i moltes coses més, però com diu Pericon, és complicat explicar tot un ple de dos hores.
No cal que et disculpis per els teus suggeriments, jo els accepto de bon grat i mai cap comentari teu, ni de cap altre, sempre que els hem comentat, han estat mal acceptats.
Dels cartells, ja hem comentat el tema i el tema de les reunions amb diumenge, si el boca a boca i provoquem, si us plau, que funcioni i si no, ja ho provarem de totes maneres.
Jo demanaria que fem força entre tots, estem parlant amb la gent, les associacions, amb veïns que puntualment estan afectats per be o per mal, amb temes concrets de l’ajuntament, però creu, que no podem fer gaire cosa més.

Anònim ha dit...

hola bon dia a tots,
Va doncs, vinga deixe'm de dir el que uns fan i els altres no fan i el que s'hauria de fer i el qui ho hauria de fer i FEM-HO entre tots, una mica cada un i apa...
avui faré arribar a la pag. web del blog cosetes que es podrien fer a TALARN... que son idees , penseu que no coneg el poble ni el que hi ha allá..pero si jo ho faig...animeu-se tots, val?
un petó a tots, que tingueu un bon dia!! I recordeu que el món gira cada dia passi el que passi , es el que nosaltres pogue'm fer d'ell el que el diferencia dels altres dies...aprofiteu-lo.
SI voleu canvis... feu-los avui que demá hi hauran altres coses a fer.
BON DIA M*

Anònim ha dit...

bones tardes a tots, la Mamba;
esteu tots d'un callat increible....una pregunta. Com es que m'ha respost un anònim i surt de color blau? Ai,ai,ai que em sembla tot tant extrany, com si algú amagues el cap sota l'ala....nomes hi ha una persona que em surti de color blau, també us passa a vosltres?.... bueno sense més i escoltant la canço de l'estaca( encara que en prefereixo d'altres......) una abraçada i a veure si animem una mica el blog....i sinò en som capaços, voleu dir que podem animar tot un poble??

Fontdecaps ha dit...

Hola !!

Clica damunt de la paraula anònim que trobis en blau i ole !! sorpresa !!

Anònim ha dit...

Hola, soc la Mamba; moltes gracies per la magistral classe, de veritat, es que soc molt nou en aquestes tecnologies tant modernes...Però ja m'haguessis pogut contestar a l'oferiment que dies abans t'havia fet!!! vols ser tú el president o coordinador?? jo ara mateix no estic pel poble però quan arribi no em faria res col-laborar amb el que vulguis... ole,ole i ole!!!

Fontdecaps ha dit...

Tens raó Manba, la teva proposta es molt interessant. Per la meva part fa temps que he fet comentaris a veïns i veïnes per tantejar la possibilitat de crear una associació. Les respostes van ser desiguals. Però jo, com tu, crec que hi ha g@nt molt maca i valida per fer de Talarn un lloc on encara es visqui millor. No dubtis que jo faré tot el possible per portar-la endavant. Crec que els càrrecs ja es decidiran entre t@ts els que formem l’associació.
Si estàs fora de Talarn, hem pots enviar un mail pel pont o pel cap de setmana que estiguis aquí, i quedem per parla de com enfocar-ho, amb un bon cafè, te, birra.. i amb molts oles !!! per que d’alegria no ens en falti

Anònim ha dit...

Bones tardes, aqui la Mamba;
estic totalment d'acord amb el que em dius i com ho vols enfocar, però si l'experiència( poca,molt poca) em diu que necessitariem a una persona al cap d'avant amb una mica més d'implicació i amb les idees mes clares, i ara per ara nomes et conec a tu....
De fer una petita tertulia, m'agrada l'idea el que passa es que aquest pont el dedico a assumptes personals... però no pateixis que aviat ens veurem, quan tinguis montada l'assossiació, no?

Anònim ha dit...

Aqui la Mamba;
Si vols que et digui la veritat, no crec que montis res de res i et diré més crec que el que esteu fent es intentar emmerdar a la gent i quan ho estaran vosaltres desapareixereu. Aquesta es la meva opinió i si et soc sinser m'agradaria equivocar-me.... però estic segur, per desgracia de Talarn, que estic en el cert.... i sinó menys xerrameca i mes mobiment, que el camí es fa caminant i no xerrant.... Com diria M* es l'hora de demostra que sou els primers de creure el que prediqueu....i segur que d'ajuda i recolzament no en faltarà.... ara això si a treballar d'una vegada que arriba l'estiu.... i tota l'energia que gasteu intentant quedar per coneixer-nos gasteu-la treballant i fent coses....
Una abraçada serpentina a tots..
Mamba

Anònim ha dit...

Hola, Mamba em sembla que se t'enva la pinça. No critiquis els altres per no fer una feina que també la podries fer tu. En l’últim comentari que has escrit dius unes coses una mica estranyes, si ens ho expliques potser pensarem com tu, o no.