dijous, 7 de febrer del 2008

Diumenge Ranxo !!!

Els Calders al foc les verdures i les botifarres al punt, el vi als porrons, mes tard el arrós, els fideus, hi ha fer xup-xup que es Carnaval i com cada any, el ranxo per plaer de t@ts els veïns i amics.
Desprès amb el fred de la nit, ball a la plaça per pair.


Quina olor mes bona !!
Aquest any ha quedat molt bo !!
I els plats? molt macos.
I la canalla? disfressada, corrent pels carrerons.
I els mes grans? fen-la peta...


El ranxo es una de les festes mes maques que es fan al poble. Però com amb altres coses, renovar-se o morir.
Durant tota la tarde la afluència de veïns es molt escassa, o nu-la, tant sols desprès van acudint de mica en mica els mes incondicionals.

Crec que aquesta festa com altres es te que donar mes publicitat i fer-la amb un horari mes normal, com podria ser repartir el ranxo a les dos del migdia amb el sol a la plaça i tota la tarde lliure per fer activitats, o per anar a visitar algun celler, o per....

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Els plats molt macos, la canalla pels carrerons..., QUE BONIC¡
Només faltava la Heidi, el Pedro i les ovelletes.
Joer J. que grans que ens fem i com hem canviat¡

2008=1972

Anònim ha dit...

:) i que segueixi així!!

Anònim ha dit...

:) i que segueixi així!!

Fontdecaps ha dit...

Hola Vaja Tela !!
les utopies sempre son necessàries i l'evolució també....

Anònim ha dit...

jo he trobat a faltar tant sols una cosa, gent, la gent del poble.
Ho es qué els que volien aquest ajuntament, seràn capaços de treballar desde casa?
En aquest poble tant sols ens hem de creure que podem fer de Talarn un poble.
Ara,ja ho deies tu,utopies... .

Anònim ha dit...

bona nit!
No ho entenc com es que no es preparem activitats per la canalla, gent gran.. on és el jovent del poble ? Ells podrien organitzar activitats...les festes i celebracions serien més divertides..
Joan P. Que hi ha previst per aquesta setmana Santa?? La pag. web del poble s'hauria de retocar... no hi ha informació al respecte...M*

Anònim ha dit...

Permeteu-me que hem posi entre mig.
Però encara que només sigui per informar, en el Ple del mes de d’agost, IMT va informar i instar a l’equip de govern de la subvenció que havia estat publicada,per part de la Generalitat, destinada per l’actualització de pàgines www. i a formar part d'una xarxa per poder accedir a diferents serveis de l'Ajuntament i a d'altres administracions
En el Ple del mes desembre es va aprovar al acceptació de la subvenció i IMT entre altres temes, va proposar de fer una cridar a totes les empreses del municipi, a l'A.G.B.S, a F.E.C.S.A, al Bisbat,als veïns a tothom, per tal recollir dades, documents, propostes, lincs etc.

Anònim ha dit...

Em sembla que amb proposar no hi ha prou... estaria bé deixar una mena de enquestes o formularis per les botigues i parlar amb l'escola de Talarn per tal que el jovent pugui donar opinió i fer llistats de les coses que cal promocionar de Talarn i comarca... i així anar recollint dades que serveixin per donar la imatge que cal donar!! no?
POtser si no hi prou gent als Plens cal anar a buscar-la al carrer... M*

Anònim ha dit...

D’iniciatives a dur a terme, poden ser moltes, però com tu comprendràs, desprès de fer dues ofertes de col•laboració a l’equip de govern i de tenir ells 4 regidors i el personal administratiu de l'Ajuntament i d’altres administracions al seu abast, pot ser que surti d’ells. Nosaltres estem per fer, com ja he dit, el que ens demanen.
Respecte anar a buscar gent, pots tenir ben segur, que no tant sols pel carrer, sinó, que per les cases també hem estat i per les associacions i dia a dia, però segur que no n’hi ha prou, i que alguna cosa més hem de fer i que ja estem, com ja també et deia, gestionant.

Anònim ha dit...

ll.Oliva:
A veure,
Independentment de qui estigui o no al Ajuntament ara .. s'ha de anar preparant tot aquest tipus de informacions , no?
No hem entra al cap !! Aquestes cosetes es poden anar fent.. que hi haguin més o menys regidors no té res a veure en començar a recopilar informacions no? Entén el que li vull dir? No estic d'acord en la postura que ara pren.. es massa comode.. M*

Anònim ha dit...

Bona nit a tots; nomès m'agradaria dir que tot el que dieu, les expressions que utilitzeu i la manera de expressar-les no s'adiuen a la realitat del nostre poble( es la meua modesta opinió. Per fer-us una mica de memòria, us recordo que talarn es un poble terriblement partit, on quan uns manen, els altres s'estant a casa.... Era nomès la gent jove del poble la que passava una mica de tot això, fins que van decidir presentar-se en una llista electoral... a partir d'aquell moment les coses van anar canviant i poc a poc el poble els va arraconant ja que es negaven a fer les coses tal i com fins ara s'havien fet i que ara es tornen a fer.... mantindre el poble desinformat, però això si de tant en tant ens paguen algun dinar o vermut i ens oblidem de tot lo altre.... sòm un poble agrait amb el que ens dona de menjar!!!!. De tots es sabut tot això, llavors la pregunta no es " on es la gent jove del poble?", sinò " Talarn, que heu fet amb la gent jove del poble?", llavors contestant a això, sobra la mitat de comentaris i la reflexió es " es podrà mai recuperar a la gent jove del poble desprès de lo que se'ls hi ha fet....?
Gracies a tots.... Mamba

Anònim ha dit...

A Mamba:
Bon dia Mamba, ara me quedat preocupada.. en els meus escrits pregunto pel jovent perque es el valor de un poble!! Ara després del teu escrit i la teva pregunta de si algun dia podreu recuperar el jovent del poble desdres del que se li ha fet.. et dic que la HEU de recuperar, sou el futur, no ho veus?
Tu que et preocupes per la situació del poble, parla amb els amics , quedeu , feu un cafetó, mireu de colaborar en activitats o sino munteu-les.. no? Mamba desde molt lluny de Talarn t'envio molta energia , que si Talarn té bateg que l'escolti tota la comarca. M*
saeguim parlant

Anònim ha dit...

anònim, per fer, s’ha de tenir informació de com es volen fer les coses, i aquestes les decideixen l’equip de govern i no caldria tornar a dir, que no som informats al temps de decidir.
No és una postura puntual, ni és massa còmoda, es que no podem fer res més!.

A Manba, mira parlar amb gent anònima, al menys a mi, hem far tenir prudència per tal d’intentar explicar-me, contestar o expressar-me, de la manera més entenedora i de vegades genèrica per tal d’emmarcar els comentaris, ja que primer per que no se, quin coneixement hi ha dels temes que fins ara hem parlat, respecte, respecte la nostra història més contemporània, respecte l’organització de l’ajuntament, respecte si és veí o no, etc.
Nosaltres , seguint intentant de contestar-t’hi, com no pot ser de cap altra manera, fent ús de la memòria i apel•lant a la realitat, et dono tota la raó amb els fets que recordes del que va passar amb la gent jove.
Contestant a la teva encertada pregunta, nosaltres farem tot el que estigui a les nostres mans i estigues ben segur/a que no deixarem passar la més mínima oportunitat.
Però cal implicar-s’hi, tothom que tingui ganes de canviar les coses, de cap manera, pot quedar-se a casa sense fer res.
Motes vegades, ni es còmode, per horaris, ni per dies, també tothom, tenim moltes hores ocupades en moltes activitats, etc, però aquestes primeres paraules teves al bolg, ens animen a seguint amb la nostra tasca en aquest blog, d’informar i de donar la nostra opinió
Gràcies!

Joan P ha dit...

Estic d'acord amb el que dius Manba, amb la visió del veïnatge del poble, crec com tu que s'han perdut moltes generacions de veïnes i veïns que tenien ganes de fer coses.
La gent jove sempre ha estat implicada, en totes les èpoques, encara que sempre en surt escaldada.
La mateixa gent jove que es va presentar a unes eleccions i les va guanyar ja havien estat molt implicats a la vida social del poble.
També crec que la única divisió te que ser la de la gent que te ganes de fer... i la que ja ha tirat la tovallola, i pensa que es massa tard per invertir aquesta situació.
Res mes lluny de la realitat, aquesta desconfiança i ressentiment dona força aquí ja li esta be les coses com estan.
Per això crec que prou de mirar-nos el melic, coneixent la realitat social, canviar aquest fet te que ser la primera prioritat, i que les properes generacions i els nous veïns trobin un Talarn menys dividit i ressentit.
Tenim que pensar que no hi ha mal que mil anys duri...

Anònim ha dit...

Bon dia torno a ser la Mamba;
a M* nomes dir-te que el jovent ja queden per fer cafès, per xerrar i per comentar tot el que els passa pel cap, però es molt trist que la canalla del poble demanin un lloc per poder passar les nits d'hivern, per xerrar, per jugar, per tocar-se una mica, per fumar( be a ser el que tots em fet) i desde l'equip de govern i desde l'oposició no se'ls a tingut en compte..... això si per organitzar qualsevol acte se'ls va a buscar i si es neguen a participar els critiquem. Això es incentivar a la gent jove a participar en el dia a dia del poble.... segons la majoria de gent de talarn... molt bonic!!!!!
A ll.oliva; com podeu demanar que la gent s'impliqui en res si no hi ha cap mena d'informació.. es molt bonic tot el que escrieu però sense una base sòlida tot s'ho emporta el vent i aki teniu una responsabilitat inmensa l'oposició. He tingut l'oportunitat de llegir alguna publicació d'I.M.T. i sense entra a valorar-la, almenys intentaven informar i si mes no la gent en parlava i es sabia el que es feia o es faria al poble.
a Joan p.; el ressentiment es un sentiment que s'hauria de esborrar per tal de poder passar pàgina, tens tota la raò, però quan et fan tant de mal a tu i als teus costa moltissím i més quan qui te l'ha fet no mostra cap arrepentiment!!!jo crec que si no volieu seguir la linea anteriorment marcada ho feu bé, ara crec que abans de sotmetre-us al domini aplastant de l'equip de govern s'hagues pogut fer unaltra cosa....lluitar per el que vosaltres creieu i no optar per fer la rosca als qui manen...quan estas segons a quina posició no es pot quedar bé amb tothom i vosaltres , crec, que us importa més això que seguir lluitant.
Sense ànim d'ofendre a ningú ni molt menys de jutjar a vostra manera ser, fins a la pròxima.
Mamba

Anònim ha dit...

Hola Mamba!!! si en algun moment els meus comentaris t'han ofés .. em sap greu.. no coneg gens bé la realitat de la vila.. perque no soc d'aquí..o sigui que potser que abans de dir res hauré de ser una mica més prudent.. encara així segueixo pensant que no crec que hi hagin gaires coses que no poguem aconseguir si ens ho proposem o busquem maneres de fer-les realitat. Sé que pensarás que son paraules boniques, pero mira no tinc res a guanyar amb tot aixó, no soc política ni pertanyo a cap grup polític, aixó sí, no estic resentida amb ningú ni res i aixó suposo que em fa veure les coses més fácils..estic totalment d'acord amb el que dius del resentiment.. no serveix de res.. bueno sí: per tancar-se portes i per per posar-te de mala llet i la gent que us veu resentits eviedentment us critiquen.. aixó sempre ha sigut així , no es res nou.., per lo tant el resentiment no es bó per ningú. Heu mirat de pactar amb l'ajuntament i l'oposició un canvi de necesitats: ells us donen un local que manteniu bé i vosaltres a canvi organitzeu coses pel poble i comarca.. com ho veus? M*

Anònim ha dit...

Mamba, que no hi ha cap tipus d'in formació, no es veritat. I ja hem comentat, que estem preparant coses per informar d'una menera més amplia i fàcil per tal d'arribar a tothom i tan de bo, sigui veritat el que dius, que amb més informació hi hagi més implicació.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots; Sóc la Mamba
A M*; tot lluny de la realitat, per a res m'ofenen els teus comentaris, nomès et tinc una enveja super sana per ser tant verge amb això de Talarn i si em permets una petita valoració: no pujis mai a viure a talarn perquè casabé segur que et transformaran, millor com ho estas fent ara i segur que seràs una persona que s'implicarà molt en la vida social del poble....de tot cor t'ho dic som un poble on si no segueixes el estipulat et repudiarant( sóm tipo la pelicula "la comunidad")...
A ll.oliva; on esta aquesta informació; quines obres hi han previstes a Talarn? Com es que s'aixeca el carrer que duu a la penya? Quines senyalitzacions es fiquen als camins? Esta en funcionament el nou transformador? dins del poble quins carrers estan "enxufats" a transformador de la font de caps?...... i t'en podria preguntar 1000 preguntes més!!!!!!!!!! On es l'informació?? Encara que estiguem en periode electoral crec que tot no ha d'estar permès!!!!

Anònim ha dit...

Hola Mamba! Com va tot? Es nota que ets una persona amb caracter, oi?
Mira desde el meu lloc privilegiat ( segons tu) de no pertyanyer al poble.. jo donaria un vot de confiança al Sr. Oliva... de fet sempre faig així, coneg algú i té de la meva part el 100% de confiança.. a mesura que passa el temps llavors si el que diu es compleix no tinc motius per desconfiar de la persona o intencions...
A Oliva: Uff!Si que té feina, eh?
Es normal que esperin de vosté el que diu que fará..i més si fins ara ningú a resolt el problema de manca de informació, no? així que és normal que tots estiguin esperant el que fará per resoldre tot aixó.. , jo li dono el 100% de confiança i de veritat que tinc ganes de saber que té preparat, Mamba li fa preguntes, i com Mamba suposo que molta gent li faría , i aixó es bó, perque vol dir que hi ha gent que volen solucions, no?
Una abraçada Mamba pel teu geni!! QUé? Li donem un vot de confiança a tots aquells que a partir d'ara tinguin bones intencions? No es perd res per confiar-hi..sol es pot sortir guanyant..
Sr. Oliva: Una resposta encertada , valen per resoldre moltes preguntes alhora, i les respostes no han de ser ( en política ) amb paraules, sino amb fets, a veure que té preparat , estic intrigadíssma!
Li envio una abraçada per les seves respostes previstes.. i molts ánims, jo crec que amb me´s informació hi haurá més implicació.. estic segura.
Bé fins la propera , un petó a tots!! M*

Anònim ha dit...

Hola de nou; Torno a ser la Mamba,
a M*; La meva confiança amb el ll.oliva està intacta, es a dir tal com tú dius, al 100%. no dubto pas que les intensions a curt termini siguin d'informar-nos a tot el poble de la feina que es fa dins de l'ajuntament, tant per part de l'equip de govern com de l'oposició, i ho estic esperant molt ansiosament. Inclús et dire més, m'agradaria que d'una vegada es deixes de parlar d'equip de govern i de l'oposició... s'hauria de parlar d'Ajuntament, així es deixaria de parlar de crispació( la qual cosa no vol dir que no existis...). Crec, i no ho dic ni pel ll. oliva i simpatitzans, que quan s'intenta defensar l'indefençable s'arriba a un punt tant critic que apareix la irracionalitat.
Dit això M* i responen-te a la teva primera pregunta, si et puc que sóc una persona amb caracter, però suposo com tots,no?
Una forta abraçada...
Mamba

Joan P ha dit...

Hola a t@ts !!

Primer agrair-vos aquests intercanvi tant constructiu de comentaris i opinions, li donen sentit al bloc.

Després m'agradaria dir que viure a Talarn i al Pallars es tot un luxe i privilegi recomanable al 100%...

Aquestos fantasmes o pors, del que diran i de que t'addueixen o repudien si no combregues amb les opinions majoritàries, les pots trobar a qualsevol indret on vaguis a viure, la teva integritat com a persona no te la pot malmetre
ningú..
Nadar contra corrent sempre serà cansat i desagraït, però amb respecte i sinceritat es pot fer molta feina..

Ahir ens vam reunir membres de la llista d'Esquerra i simpatitzants, estem treballant per respondre totes les preguntes que aquí es fan, es vol fer d'una manera participativa, que no sigui un monòleg, l'objectiu es fer un Ajuntament mes transparent i participatiu.. aviat us trobareu els resultats..

Ahir en van fer una pregunta que no vaig respondre. "En quin Talarn vius?... això es Talarn!!"

Crec que la pregunta que ens tenim que fer es..
en quin Talarn volem viure??

Anònim ha dit...

La propera reunió, serà aquest dimecres dia 12 a les 8 de la tarda, al local social, damunt dels padrins, a l'edifici del cole.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom!!
Ahir vareu fer una reunió.. suposo que com al principi de qualsevol propósit que es vol portar a terme deuríen sorgir moltes preguntes a fer-se de com arribar a donar forma al projecte.., pero lo important es anar avancant de mica en mica i ser constants.
A MAMBA: Vas poder-hi anar?
A LL.OLIVA: Com van els ánims i eleprojecte en sí??
A Joan P.: Podrieu escriure com van les reunions i els punts a tractar per tal que tothom dongui el seu paré... segur que a part de guanyar en comunicació, trobeu gent amb ganes de col.laborar i us ajudarán a desentrallar els petits problemes que poden anar apareixent pel camí...
Una abraçada a tots i que tingueu un BON DIA !! :) M*

Anònim ha dit...

Molt bones a tots/es.
En aquesta reunió, varem informar del projecte de la Plaça del castell, al casalot, que és l’obra que més aviat es durà a terme, la nova il•luminació, aprofitant els ajuts per la contaminació lumínica , que ja s’està executant, una pinzellada amb tema de pressupostos, de la carta que s’ha rebut per part de la regidoria de cultura i festes i de com preparar nous sistemes d’informació.
De tot això que he comentat, de moment ja tenim al blog, la carta del regidor i ben aviat tot i salvaguardant la capacitat del nostre blog, aniran apareixent la informació d’aquest temes.
Els ànims, ja veus, el projecte ha de tenir força i per part nostra, no quedarà.
La propera reunió, el dimecres a les 8 al mateix lloc,
Continuarem parlant dels temes del dia a dia, de curt, mig termini i amb més impressions i amb més idees, podríem plantejar el futur amb més imaginació.
Aquest mes vinent, toca Ple, també en aquesta reunió, parlarem dels temes que tenim preparats per presentar o exposar i de tots els que des d’ara i fins a la data del Ple, puguin sorgir, en aquesta i en les properes reunions.
Bé, sempre hem dona la sensació de que m’enrotllo.

Anònim ha dit...

bona nit a Tots!!! La Mamba
Desprès d'uns dies de silenci, veig que alguna cosa està canviant i ja es començen a fer reunions informatives, espero que hi assitis un bon nombre de gent amb ganes de ser informades i sobretot amb moltes idees per a desemvolupar.
No M*, per motius laborals no estic en aquestos moments a Talarn i no hi vaig poder assistir. demano excuses i ben segur que aviat hi podré anar....dessitgo poder intercanviar impressions amb tots... Hi aniras tu a la pròxima M*?
Bona nit o dia, depèn d'on esteu, a tothom!!!
Mamba

Anònim ha dit...

Hola Mamba!!!
Doncs mira no hi aniré per varis motius :
1) Vist moolt lluny de Talarn i es complicat per la feina els horaris...
2) Prefereixo seguir en l'anonimat..i donar idees desde aquí, estaré pendent..
3) I la més important :Em vas acollonir.. he vist la peli de "la comunidad".... jo no vinc!! ( és broma) M* T'envio una abraçada molt gran Mamba , fins aviat!!

Anònim ha dit...

ll.Oliva, molt bona nit !
Estic d'acord que es important la força per tirar endevant un projecte, pero el més important es creure en ell. Per lo tant torno a canviar uns verbs ...
.."El projecte ha de tenir força, i per part nostra, no quedará" ...

Així millor: El projecte TÉ força, i nosaltres, ho demostrarem"


Li envio molta força en positiu regidor!! Fins aviat, M*

Anònim ha dit...

Molt bones a tots/es, a Manba.
Que haguem estat en silenci, no hi estem d’acord, des de la constitució de l’ajuntament fins ara, alguna cosa hem dit i alguna cosa s’ha fet a partir de les nostres paraules.
Per explicar-ne una molt recent i de les coses que anomenem del dia a dia, el passat dissabte, vaig parlar amb l’alcalde per assabentar-lo que durant la setmana s’havia obert una rasa al llarg de tot el carrer de la Mota, que no havia estat gens senyalitzada ni protegida i que va comportar moments amb problemes de circulació de vehicles i als veïns, que entre d’altres problemes, per accedir als contenidors tenien de saltar, els que podien, una rasa de mig metre d’ample i mig de fondària, a més que els contenidors estaven plens a vesar, ja que camió de recollida d’escombreries no podia accedir. Ja vaig donar per fet, que l’alcalde no ho havia vist, ja que ell hem va dir que feia uns dies que no venia. A conseqüència d’aquesta conversa, no va passar més de mitja hora en que es va habilitar l’accés als contenidors i que durant la tarda de dissabte es va senyalitzar tota la rasa i les arquetes obertes.
També li vaig dir, que hem sorprenia molt, que ni la Tinent d’alcalde ni el regidor de Cultura i Festes, que viuen a menys de 20 metres de l’obra i que passem moltes vegades i cada dia per la Mota amb cotxe, ho havien permès.
La conversa es va continuar amb d’altres temes, que ja hem comentat en altres llocs i que ara, hem seria molt difícil de transcriure, pel seu contingut, tant amb el marc amb que la hem de situar i pel seu contingut. Mira una pinzellada, de la conversa que també ens convé explicar, no tant sols pel que, si no pel fet , l’alcalde ens va donar les gràcies per anar a buscar i muntar un espai tancat, ja que el diumenge de les eleccions un Sr. invident tenia d’exercir el seu dret a votar pel sistema braille i que ens va demanar si ens podíem fer càrreg nosaltres, ja que ells ho tenien una mica complicat per fer-ho i encara més, això, ens ho va demanar el dijous, que ens va convidar a l’acta de replanteig de l’obra de la Plaça del Castell, junt amb els representants d'INCASOL, l’empresa adjudicatària, el tècnic de l’ajuntament, l’alcalde i els dos regidors d'IMT.
Mira ja hem torno a enrotllar, però com ja et deia transcriure tot, no es fàcil, però aquests temes els expliquem i comentem a més d’un lloc.
Amb aquestes coses que he explicat, ens podem fer una mica d’idea de com van les coses.
De l’obra de la Plaça del castell, aviat hi haurà informació de tot tipus al blog i ja continuarem parlant, però de silenci, res.
Ja he comentat, que amb l’anonimat al blog, es fa difícil d’explicar les coses i ja ho vaig raonar per que, però encara que no hem digues qui ets, segur que més d’un dia podem parlar pel poble.
Respecte a la gent que va assistir a la reunió, sempre et diré que fins que no hi hagi el 417 veïns que ara hi som empadronats, no hi serem tots i això no es cap ironia, això és el que desitgem.
I continuant amb aquest comentari i intentant respondre a M*, no hi cap dubte que el projecte te força, ja que el projecte es diu Talarn i hem sembla que dins de les nostres possibilitats ho anem demostrant.
No dubto que si hagués més mitjans d’informació, hi hauria més implicació,(ja vam dir que hi estem treballant), però també estic segur, que si hagués més col•laboració i sortíssim més de casa, com ja vaig comentar, de ben segur que la tasca podria ser més plural, dinàmica i repeteixo, amb més força.
Recordo que avui tenim la reunió amb el regidor de Festes, que ben sigui dit de pas, aquesta reunió veig que la convoca a raó d’una reunió que vam tenir el passat dilluns a l’Ajuntament, amb ell i el Regidor d’hisenda i que més tard és va afegir l’alcalde i que ja explicarem, (a la reunió de dimecres hem vam parlar). De manera molt esquemàtica, el motiu de la reunió era la presentació dels comptes de la Festa Major de l’any 2007, que havíem sol•licitat al ple en dues ocasions, però ja anirem parlant.
Nosaltres us volem animar, no tant sols a vosaltres als que hem dirigeixo directament, amb els diferents comentaris, escrits, respostes o com en vulgueu dir, si no a tothom a sortir de casa per venir a les reunions, als plens o per passejar pels carrers, encara que no més sigui per prendre el sol i amb això últim de tant sols prendre el sol, no vull fer cap tipus d’ironia, ja que ara llegint les meves pròpies paraules m’obra una llista de coses que tenim amb ment i perdoneu-m’hi si sembla que desprès de tot el que hem dit, dona ara la sensació de deixar temes a mitges, però sense cap tipus de dubte, esteu ben segurs/es, que de tot en parlem públicament en els diferents mitjans dels que disposem.
Be, bon cap de setmana!!.

Anònim ha dit...

Perdoneu, la propera reunió, es DILLUNS, mateix lloc, mateixa hora.