diumenge, 1 de juny del 2008

La Cultura del Vi al Pallars



L'any que s'organitza per promocionar el patrimoni cultural amb el lema, La cultura del vi al Pallars, a Talarn arreglem una plaça tot recuperant un celler per al "turisme" en el nostre terme disposem d'unes magnifiques bodegues del Castell d'Enclús, situades a Castilló, veïns nostres treballen i gestionen les vinyes mes altes de Catalunya, les Vinyes del Torres. Som un dels pobles del Pallars on l'influencia d'aquesta nova cultura del vi, ens toca mes t'aprop.

L'Ajuntament de Talarn aprofita per fer una mica de promoció i entra en el circuit de xerrades i col•loquis? La resposta, tristament es que NO.
S'organitza des de el Consell Comarcal amb el recolzament dels Ajuntaments.

Personalment i a traves de IMT, es va fer una petició a l'organització per que ens tingues en compte.
Es una llàstima veure com el nostre poble va perden tots el trens de futur. Ens quedem inoperants i encara ens creien que som els mes guapos.

La programació es força engrescadora i animaria a tothom que vulgui conèixer una mica mes aquest interessant mon, que no dubti en participar a tots els actes programats.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

I a més, caldria preguntar a l’alcalde que fa i com aprofita les reunions del Consell d’alcaldes ( és un altre òrgan de govern del Consell Comarcal) i al Sr. Julià Rosell, quines tasques desenvolupa al Consell i quines aportacions fa per Talarn.
Que no oblidin aquests dos Srs. que per ser al Consell d’alcaldes i Conseller al Consell Comarcal, primer s’ha de ser Regidor de Talarn i es per això que el poble els va escollir.
Una altra cosa, és el que sempre sentim, des de IMT, que degut a les seves agendes i a les seves tasques particular, van de bòlid i no tenen prou temps per dedicar-s’hi a l’ajuntament.( com per exemple el contes de la Festa Major, que ara 8 mesos que els varem demanar i que ja varem explicar el que va fer el Sr Feixa i el Sr Rosell)
I a més on és el Sr Carlos Feixa i la Sra Pilar, regidor i tinent d’alcalde respectivament, que sols els veiem els dies de corbata i de vestit.

Anònim ha dit...

Una pregunta per al sr. Oliva:
Hi va haver un partit polític que va governar a Talarn durant sis anys, i que a més va promoure una moció de censura. Quina és la seva actitud política actualment?

Anònim ha dit...

Des de el primer dia, el representant i únic regidor a l’ajuntament del PSC, sempre s’ha pronunciat a no col•laborar amb l’equip de govern.

Anònim ha dit...

És una llàstima que l'ajuntament de Talarn no hagi aprofitat aquest lligam cultural que tenim amb el vi, doncs jo pensava que l'interessava de debó quan van aprovar i atorgar una subvenció de 6000 € a una empresa particular per fer pujar la llumm a Castilló. A més, a Talarn ja ha hagut alguna incrusió en aquest món, com van ser les jornades de catació de vi que es van fer al 2003, organitzades per un veí del poble i patrocinades per l'Ajuntament d'aquell moment, i que van tenir tant èxit.
Bé, l'haurem de deixar passar, oi?.***