dimarts, 18 de març de 2008

La Processó


Falta gent, aquesta es la conclusió vist el nou cartell i després de assistir a la reunió del passat dissabte on tant sols vam acudir set persones.

No es nova aquesta situació, però la manera de solucionar-la cada any es la mateixa.
La falta de veïnes i veïns interessats en sortir a la processo es pel desencant que provoca la desgana de com s'organitza, any rere any.

No es pot convocar @ls veïns amb tant poc temps de marge, la renovació de vestuari, la falta de concents en la desi-cio de qui te que sortir en cada pas. Aquest anà fen, sense sentit, sense un horitzó, fa que molts dels que hem sortit altres anys arribem a la conclusió que per fer el ridícul, millor quedar-se a casa.

No es tant sols un problema qui surt, si no que també ho es per aquí es fa. Apart de les creences religioses, o per mera tradició, es te que buscar una forta participació de public, que no es pot aconseguir si l'únic cartell que anuncia la processo es aquest que es troba a la porta de l'església.

L'horari, es l'altra de les coses que es poden canviar, fen la processo del mati, en un horari mes apte per a t@ts els públics.

Be, son moltes les coses, i molt poca la imaginació dels qui decideixen, tant sols canviara si es fa pressió de baix cap a dalt.

5 comentaris:

ll.Oliva ha dit...

Tenim clar que no anem be?
Des de la regidoria, no hi ha res.
Des de la participació del veïns, gairebé nul•la. Avui primer dia de la segona convocatòria, la roba ja està al seu lloc i ningú més, demà ja veurem.
I divendres la processó com cada any, amb la mateixa organització del darrers anys, sense assajar el més mínim, amb les improvisacions, aventures i desventures, ja típiques dels darrers anys i anà fen.
Demà és l’últim dia !!!.

Anònim ha dit...

Bona nit a tots / es!!!
Com a anat aquestos dies?? A part del fred i la neu... la festa per Talarn com ha anat?? hI ha hagut més moviment, novetats...ja em dieu alguna cosa que fa molts dies que ningú diu res!!!
Petons a tots /es!!! Fins aviat M*

Anònim ha dit...

Bona nit a tots / es!!!
Com a anat aquestos dies?? A part del fred i la neu... la festa per Talarn com ha anat?? hI ha hagut més moviment, novetats...ja em dieu alguna cosa que fa molts dies que ningú diu res!!!
Petons a tots /es!!! Fins aviat M*

ll.Oliva ha dit...

Afortunadament hi ha participació per part del nous veïns, cosa que és molt d’agrair i a la processó de la nit hi va haver un gran nombre d’armats de noves generacions, que encara, es més d’agrair, per tot el que implica, ser de noves generacions. Hem de prendre nota.
Per la resta, com sempre, qui dia passa, any empeny.

Anònim ha dit...

perfecte!! Si es bó que hi haguin nous veïns..s'han de cuidar i tenir molt en compte per a tot.. ells segurament podrán viure de més aprop el dia a dia de Talarn i podrán donar un nou punt de vista que de ben segur ajudarán a resoldre problemes... seria bó convidar a tots els nous veïns de una forma més directa a una trobada per tal de que expossin la seva visió del poble ,no? M*