divendres, 31 d’agost del 2007

En Construcció

El mes d'agost ens diu adéu, el mes de vacances per excel·lència que aquest any ens ha acompanyat amb un temps un tant canviant propi de mesos mes freds. Potser es per això que la temperatura per la Festa Major no va pujar el que hom voldria, potser quan es va notar mes la calor va ser per el correfoc, feia molts anys que no es celebrava, els veïns i veïnes van respondre a l'olor de la pólvora sortint al carrer i els mes agosarats ballant al costat dels diables. La resta d'activitats van tenir una resposta desigual amb una afluència de públic acceptable, però on es trobava a faltar la implicació dels veïns que resideixen tot l'any a Talarn, no estem descobrim res de nou.

En aquest bloc encara que fos agost hem estat treballant. Hem canviat l'aspecte exterior, hem remodelat l'apartat d'enllaços tot esperant que os agradin.

Estem d'obres, nosaltres no serem menys (culo veo culo quiero)... Estem construint un annexe a nostra plaça virtual. Volem crear un espai gràfic obert a la participació ciutadana, construint una galeria fotogràfica de Talarn.
Necessitem que ens envieu fotos que heu fet
aquesta festa major o de qualsevol altre any, festa etc... Com mes coses tinguem mes divertit serà de ferí una visita. Tenim pensada una sorpresa però no puc dir res mes de moment....

Per fer-nos arribar fotos, comentaris i suggeriments: fontdecaps@gmail.com

gracies a t@ts per endavant....