dimecres, 25 de juliol del 2007

Com seran les properes Festes ???



Benvolguts veïns la regidoria de cultura festes i esports ens va convocar a tots per parlar en principi de la creació de una nova comissió de festes i aportar noves idees en temes de cultura, amb la implicació de t@ts (especialment la "gent jove") això es el que es desprèn lleguin el escrit que es va repartir per totes les cases de la Vila.

El equip de govern no esperava aquesta minsa participació. Vam assistir set persones, que sumades als tres representants del ajuntament va fer que la sala estigues realment buida per parlar de temes tant importants per la convivència i promoció del nostre poble.

L'única proposta del equip de govern es que volen crear sense saber com, una associació independent del ajuntament que treballi aquestos temes amb el seu ple suport pressupostari i el que "fagi falta"... fins aquí cap problema.

La llàstima es que a tres setmanes de la Festa Major el mes calent esta a l'aigüera. Tenim els musics contractats, ja fa un any, però la resta del cartell i la manera de aconseguir redreça les pèrdues tant econòmiques com de qualitat de la festa. Les seves propostes son nul·les, passant la pilota als ciutad@ns, com si amb aquesta convocatòria ells ja han complert amb la confiança que els dona el poble.
Amb una situació de crisis com aquesta que visqui'm es te que posar imaginació i molta atenció per que sempre surten noves propostes. En canvi tant sols pensen amb trobar mans per a muntar el escenari i la barra del bar.


EL PROPER DIVENDRES 28 A LES 21 HORES A LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT REUNIÓ PER FER EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2007


Fa massa temps que el ajuntament tot sol ens fa les FESTES I ACTES CULTURALS i el panorama no fa res mes que anar a pitjor. Mes desencant mes frustració mes vergonya de veure com unes festes tant representatives del Pallars son ridiculitzades amb una programació pèssima i amb una assistència de public cada cop menor.


La cultura i les festes tenen que estar sempre gestionades per el poble i no des de el poder de turno..... des de aquí volem reivindicar el dret de divertir-nos tant els grans... com els mes menuts...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si les festes d'aquest any són com les de l'any passat, ja ens està bé. Tenim el que ens mereixem.

Anònim ha dit...

Totes les festes i actes son millorables, les de Talarn mes que cap i m'agradaria mol que aixi fos d'una vegada, sense rancunies ni records d'anys pasats, participativa i plural.