dilluns, 19 de desembre del 2011

Visita i tast al Celler Vila Corona



Acte de foment de enoturisme al Pallars Jussà, dins dels actes paral·leles a la Fira del Vi del Pirineu, que enguany celebra la segona edició els dies 9 i 10 de juny.

Visita del celler i vinya.  
L'Enric Vila ens va rebre en un mati de boira, però ràpidament es va fer sentir el seu entusiasme i orgull per per aquest celler familiar, situat al Nerets de Vilamitjana. 


El Celler es en una nau semi soterrada que data del 1993, envoltada de 10 ha. de vinya pròpia, de les quals 7,35 van ser plantades al 1989. 
Les varietats de raïm blanc són: Riesling i Chardonnay.
Les de negre: Ull de Llebre, Garnatxa negra, Morastell, Merlot i Cabernet Sauvignon

Durant el tast de la tarda vam poder gaudir, d'entre d'altres, del nou vi Tu Rai.., recentment al mercat,  elaborat amb varietats autòctones,  Morastell, Garnatxa negra i Ull de Llebre.

Visita molt recomanable
per t@ts els que vau assistir, moltes gracies, 
per la resta, us animem que conegueu i proveu el Vi del Celler més antic del Pallars Jussà.
+ informació: http://vilacorona.cat/

dijous, 8 de desembre del 2011

De Nadal a Reis

Per tercer any consecutiu s'organitza per part de l'ajuntament de Talarn i Grimpada Aventura i Lleure els Tallers de Nadal a Reis.
.
El programa transcorre el dies 27,28,29,30 de desembre i el dies 2,3,4,5 de gener, els matins de 10:00h a les 13:00h

Full de inscripció enviant mail a grimpada@grimpada.org 
pagament i inscripcions a l'ajuntament de Talarn
preu entrada:
  • de 0 a 3 anys gratuït,  
  • 1 dia 3€ 
  • 4 dies 8€
  • 8 dies 15€   

El objectius que es pretenen cobrir son que els nens i nenes passin les festes d’una forma amena, lúdica i formativa, participant de les activitats a nivell col·lectiu, per fomentar una solida i duradora amistat de tots els participants, afavorint la convivència entre tots ells.  Diversió i aprenentatge, per desenvolupar el seus dots creatius i reflexos mentals, i desenvolupar la coordinació manual en diversos jocs en un nou entorn.

Divendres 9 desembre, a la Sala Polivalent,  a les 19.30 reunió de pares/mares per explicar els tallers, presentar monitors/es i resoldre dubtes.. 

dimecres, 7 de desembre del 2011

Calendari de Festes 2012

 
 El Grup de Festes de Talarn, vol créixer, per això des de fa unes setmanes estem fent un planin d'objectius per les festes del 2012.

Es vol millorar la forma de participar en l'organització, creant grups de treball, on es pugui participar d'una forma oberta en una o mes festes del calendari.





Si tens noves propostes que no estant al calendari, portals, entre t@ts farem bullir l'olla.

Si vols saber més de tot plegat, aquest divendres 9 desembre a les 20.00h, farem una trobada a la sala polivalent.

Si no pots assistir o no reps informació, envia correu a fontdecaps@gmail.com  indicant que vols rebre la newsletter del Grup de Festes


diumenge, 4 de desembre del 2011

Celler Vila Corona

Seguint amb els actes paral.lel a la Fira del Vi del Pirineu, dedicats a difondre el coneixement del vi,  us animem a gaudir el proper 10 de desembre,  dels vins del celler Vila Corona de Vilamitjana.
A les 11:00 h visitarem el celler guiats pel propietari, l'Enric Vila, i per la tarda a les 18:00h farem el tast de vins a la sala polivalent. 
Us recordem que les places són limitades.
Per apuntar-se cal enviar un correu a fontdecaps@gmail.com i us retornarem un correu de confirmació. 

Web celler Vila Corona http://vilacorona.cat/inicial.aspx