dilluns, 17 de gener del 2011

Aplec de Sant Sebastià

Colles a punt per passar-ho be..  l'anticicló confirmat,  
dissabte 22, ESCALA EN HIFI, rialles assegurades
diumenge 23, l'aplec d'aplecs.
CATXADETA, BATUCADA, GIMCANA, RIFA de productes PALLARESOS..
paella, graelles, vi, postres, i cava, amb aquestes propostes, delicatessen !!
Per gaudir d'aquesta festa i del entorn natural on es celebra, l'organització recomana compartir el cotxe, menys cotxes més espai per les persones !!

dilluns, 10 de gener del 2011

Esplai, de Nadal a Reis

Després de set dies d'esplai més el divendres 7 de gener amb el taller "Un viatge en el temps" per descobrir la historia de Talarn, el resultat i l'afluència de nens i nenes a estat molt positiva.
L'espai de la sala polivalent ha resultat ideal per realitzar tota mena de tallers i activitats, amb l'excusa d'adornar la sala per donar la benvinguda als Reis, tant els mes grans com els mes petits van treballar de valent pintant, retallant i fen tota mena de manualitats. Conèixer, experimenta, jugar, companyerisme, pilota, rialles, sorpreses com l'arribada del Patge Reial, construir un fanalet, xocolatada, van ser la resta del menú de propostes per passar uns dies de vacances de Nadal, plenes de records i vivències.


Us deixem algunes fotografies, tot recordant que disposeu del dret de imatge, si trobeu cap fotografia que no voleu que surti publicada, envieu correu electrònic i l'exclourem de seguida.

divendres, 7 de gener del 2011

Cavalcada dels Reis Mags

Aquest gran dia per a tots els nens i nenes enguany va ser una mica més especial.
Vam rebre a Ses Majestats al portal de Caps amb fanalets per ensenyar-los el camí fins la plaça, on els Reis van pujar a saludar-los des de el balco de l'ajuntament, després, la quitxalla del poble amb el fanalet amb ma, va cantar "Visca tres Reis d'Orient".
Confeti i caramels per endolçar una mica més aquesta nit màgica.. i els que no ens portem be, sempre tenim la nostra carretada de carbó, que hi farem...

dimarts, 4 de gener del 2011

Patge Reial a Talarn


SEGRE
Dimarts, 4 gener de 2011

Dilluns a les 12.00 del migdia, arribada del Patge Reial a la sala polivalent, tots els nens i nenes de Talarn vam entregar-li la Carta per que aquest emissari les fes arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient. 


Tast Sauvella, Borrufa gener