dimarts, 22 d’abril del 2008

Reunió de l'Associació de Dones


El proper dijous 24 d’abril a les 19:30 al Casal dels Jubilats, assemblea de l’associació de Dones St. Sebastià de Talarn.

diumenge, 20 d’abril del 2008

Territori Lleida

EL PALLARS JUSSÀ
De la Vall de Barcedana a la Vall de Manyanet i la Vall Fosca: a saltirons per la comarca.

De la col•lecció del diari Segre: Territori Lleida, en el numero 4 dedicat a la oferta turística del Pallars Jussà.
En aquest numero fan un repàs dels professionals i les diferents ofertes turístiques que amb el seu esforç diari i empenta fan que gaudir del Pallars, tant pels qui visquin aquí o els que ens visiten, sigui tota una experiència que mai ens deixarà indiferents.
La nostra comarca esta plena d’encants i racons d'una especial bellesa , on gaudir de la natura, del patrimoni històric de la gastronomia, no es sols una recomanació si no que es una necessitat vital per a tots els sentits.


www.casalola.info

Casa Lola, referent dels fogons Pallaresos, icona d’una cuina de productes de la terra, cuina tradicional perfectament fusionada amb els estils i gustos mes contemporanis.
La florita es tota una ambaixadora de Talarn i el Pallars, tothom que li agrada el bon menjar i el bon tracte la coneix o la visitat algun cop.
Flori, felicitats per aquest article i per la feina ven feta.

dijous, 17 d’abril del 2008

Cicle de Conferències a Talarn


Interessant programació proposada per l’associació de dones St. Sebastià de Talarn.
Ahir es va celebra la primera conferencia parlant de la fribomialgia, es farà una xerrada mensual fins al mes de desembre. Entre altres temes de interès es participarà a la marató de TV3.