dijous, 24 de gener del 2008

Captació d'aigua

Nou diposit d'aigua i millora de la captació a la zona dels Nerets pressupostat amb 83.850 euros


Diari La Mañana, publicat dilluns 21 de gener 2008

dimarts, 22 de gener del 2008

L'Aplec





Un any mes l'aplec de Sant Sebastià s'ha organitzat sense pena ni gloria, les prediccions meteorològiques no es van complir i la boira ens va acompanyar fins ven entrada l'hora de dinar. Tots a la borà del foc esmorzant per agafar forces i resistir fins l'hora de dinar...

Aquest aplec tant important al Pallars Jussà esta en ple declivi. El numero de colles es menor però hi ha grups ven nombrosos.
El numero de cotxes es exagerat. La plaça davant l'ermita es converteix en un improvisat aparcament/rotonda amb el perill que suposa el anar i venir dels cotxes per a tota la gent que va caminant a la fon, a l'ermita, als lavabos etc...

El agrupament de colles davant l'ermita després de dinar per fer la famosa catxadeta i/o jocs diversos ja no es pot fer per la falta de espai, ocupat pels cotxes, i per una falta d'organització que vetlli per fer un aplec on els protagonistes siguin les persones.

Si la festa continua es gracies a l'entusiasme i ganes que tenim els fidels a la cita paellera per excel·lència.... i que per molts anys pugi ser així.

dijous, 17 de gener del 2008

Cartell de Sant Sebastià




Aquest es el cartell i programació de la festa que el nostre ajuntament a fet per l'aplec de enguany, sense voler entra en consideracions estètiques (sobre gustos..)
Crec que per ser un nou equip de govern, les idees son molt escasses i caduques, no dic res de nou vist aquestos mesos de govern municipal.
Aquest cartell tant sols esta ficat a les mateixes portes de sempre, ja es veu per les grapes rovellades, i sense fer reso per la resta de la comarca. Es com si Talarn fos un gran dormitori dins d'una illa deserta, una llàstima.
Sort en tenim que les colles ja venen amb la gresca incorporada però això no vol dir que la nostra reputació de poble on es fan les millors festes esta anys lluny de la realitat.

Que el desanim no s'estengui mes..... aquest diumenge farà un dia fantàstic per anar a menjar una bona paella i gaudir del Sol, del Foc, dels b@ns Companys de colla.... i tot regat amb un bon vi de la conca... que mes es pot demanar..

ens veiem a l'aplec

dissabte, 12 de gener del 2008

Sant Sebastià


El proper diumenge dia 20 de gener arriba l'esperat aplec de Sant Sebastià.

Prepareu les paelles i graelles amb tots els condiments, que els olors dels focs amb el xup-xup dels secrets dels millors chefs i regats amb un bon vi de la bota, farà que com cada any la muntanya se il·lumini de rialles i diversió.